Halloween i parken!

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Vi har mest varit sjuka. Tråkigt! Edgars kalas har blivit uppskjutet till söndag. Då får vi verkligen hoppas på att vi är friska.

Min arbetsprövning är över. Man får vara inskriven hos Folkuniversitetet i ett år. Det känns så tråkigt för jag trivdes verkligen på Röda Korset. Även om det var lite för jobbigt för mig då jag gick rundor mycket och plockade upp varor från golvet.

Min rygg mår inte alls bra. Så fort jag böjer mig framåt så får jag en knivskarp smärta som håller i sig och bara lättar lite om jag lägger mig i sängen. Då får man inte så mycket gjort. Jag som har massor att göra inför kalaset.

De har haft Halloweentema i Folkets Park. Vi var där och kollade förra söndagen. Mysigt!

De hade gjort gravar med attraktioner som funnits i parken. Runt om i parken kunde man träffa på utklädda personer. De var lite läskiga tyckte Edgar. Helst när de ville komma fram och hälsa.

Findus kramar den största pumpan. Såna här fanns lite runt om i parken och lyste så mysigt.

Jag har sytt Finduskläder till Edgar. De hade han på sig när de hade höstfest på förskolan. De ska han ha på sitt kalas också. Ni får se en bättre bild senare.

En trött Findus efter en stund.

Det är så roligt att vi bor så nära Folkets Park. Nu har det äntligen börjat hända grejer där igen. Vi får se vad nästa tema blir. Förra vintern hade de ett vinterland.

Nu ska jag vila ryggen lite till. Vi håller på att baka bullar inför kalaset. Samt pysslar dekoration.

❤️Magdalena❤️

Gillar