Hagel & lite om midsommar!

Idag har vi mest slappat. Hela förmiddagen var vädret tråkigt. Men i eftermiddags började solen titta fram lite. Fast det har varit kallt och blåsigt så det har inte direkt lockat att gå ut.

Efter att Edgar vilat så körde vi och handlade det sista till midsommar. Men jordgubbarna var slut!!! Men som tur var så skulle det komma nya imorgon. Så vi får väl åka dit igen. Man måste ju ha jordgubbar på midsommar. Eller vad tycker ni?

Jag bestämde mig för att göra en tårta. Såklart ska det ju vara jordgubbar på toppen. Så jag hoppas verkligen att vi får tag på några. Vi får hänga på låset kl 8 när de öppnar.

Edgar fick ett par solglasögon igår när vi var och shoppade. Vi får se hur länge de håller.

Edgars hår börjar bli riktigt långt. Men håret är så lockigt så det märks inte riktigt hur långt det är. Jag vill inte klippa av hans fina lockar.

Efter att vi ätit middag så gick Jonas och Edgar ner till havet och lekte lite. Jag kände inte för att följa med. Det blåser för mycket. Så jag låg i soffan och slappade.

När vi är i stugan så brukar vi alltid titta på kvällens film på 6:an. Det är alltid filmer som man aldrig har tänkt titta på annars.

Tydligen så kommer Halland få det bästa vädret på midsommar i Sverige. Så vi är verkligen på rätt plats. Om det bara kunde sluta blåsa så. Det haglade innan och åskade lite. Samtidigt sken solen. Riktigt konstigt väder.

Vad ska ni äta på midsommar? Här blir det färskpotatis, gräddfil med gräslök och grillade Quornfiléer. Mums! Jag har inte ätit färskpotatis ännu i år. Det hör till midsommar tycker jag.

Nä nu börjar den troligtvis dåliga filmen! 😂

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
mysigt ändå, vi har också mest bara suttit inne. har fortfarande morgonrocken på 🤣 klart man måste ha jordgubbar på midsommar ju!! vi käkar nog traditionell midsommarmat. sill o potäter o grillar sen!
nouw.com/biabia
sillyme
sillyme,