Gynakuten & väntan på OP!

Snart är det maj. Då har det gått 3 månader sen jag blev uppsatt i kö för operation. Jag ska operera bort min livmoder och äggstockar. De orsakar så mycket smärta så jag känner mig less på livet ibland. Det är tufft. Så jag blev så glad när läkaren godkände mig för operation. Det är tydligen inte så lätt att få. Men det är ingen garanti på att jag kommer att bli bättre. Men kanske! Jag tror på det. Alltså kommer det säkert att hjälpa lite i alla fall.

Igår var det dags igen. Ett besök på gynakuten. Jag har sammanväxningar runt min vänstra äggstock och tarmar. Det kan göra så galet ont ibland. Att jag inte står ut och mina smärtstillande inte hjälper. Då får jag åka in. Det har min läkare sagt att jag ska göra.

Det var väldigt lugnt igår. Jag fick en brits direkt och där fanns ingen på rummet. En liten stund efter att jag hade lagt mig så kom det två patienter till. Så jag hade tur.

Jag fick bra smärtlindring och läkaren kom ganska snabbt. Tror jag fick vänta i 2 timmar. Jag glömde bort tiden. Men det är snabbt för att vara en helgdag. Läkaren har nämligen hand om hela Kvinnokliniken med förlossning. Det var en av mina favoritläkare. Jag behöver inte förklara så mycket om smärtorna. Hon förstår direkt och ger mig smärtlindring. Inget tjafs. Så skönt! Så jag åkte hem nöjd.

Idag mår jag lite bättre. Men jag märker att det gör ont när jag går. Jag har varit stilla för mycket här hemma tror jag. Precis som att jag behöver tänja ut sammanväxningarna igen. Kanske det kan vara så. Jag vet inte. Jag får smärtskov ibland i alla fall. Det började efter min första jobbdag efter att ha varit hemma i 3 veckor.

Imorgon är det jobb igen. Jag ska öka till 3 timmar om dagen. Det låter kanske löjligt för er. Men för mig är det tufft att jobba varje dag. Jag är helt slut när jag kommer hem. Men det är det värt. För det är så roligt. Jag ska jobba mellan 15-18 denna veckan för Jonas ska jobba dag först. Bra när man kan lösa det så.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Var rädd om dej ♥️ Du känner själv vad din kropp orkar och det är inget löjligt alls med det 🙏🏼♥️
nouw.com/mariasvardag
sillyme
sillyme,
Ulvelotta
Ulvelotta,
Hoppas verkligen op lyckas och då slipper din hemska smärta. Kram
nouw.com/ulvelotta
sillyme
sillyme,
Tack! 💕 Kram
nouw.com/sillyme
dianalowegren
dianalowegren,
sillyme
sillyme,