Gynakuten igen!

Det här var min utsikt under 6 timmar idag. Roligare kan man ha. Men jag funderade mycket på HUR man kommer upp i de där kranarna.

Jag har varit på gynakuten idag igen. Ibland står jag inte ut med smärtan som jag har till och från nu. Jag vet inte om det beror på att jag har slutat med min nervmedicin. Jag håller på att trappa upp en annan. Men det tar tid innan jag kommer upp i rätt dos.

Jag kom dit vid 9. Fick en brits direkt som tur var. Jag låg där och slumrade till några gånger. Vilket aldrig händer annars. Sådär på rygg med ett lysrör i ögonen. Jag fick migrän också. Då kan jag bli sådär galet trött så jag nästan kan sitta upp och somna. Lite läskigt. Jag som aldrig kan sova så där offentligt annars.

Vid 11 fick jag äntligen träffa en sköterska. Hon kände igen mig. Jag har ju varit där några gånger nu. Jag hade så ont att jag knappt kunde sitta. Magen gjorde också ont. Jag mår så galet illa på morgnarna och är nära att kräkas hela tiden. Är lite rädd för magsår. Så magen har fått vila från kaffe i någon dag. Dubbel dos Omeprazol på det. Jag vet inte varför magen inte vill bli bättre. Jag får sån reflux när jag sover så det gör så ont på morgonen när jag vaknar.

Så idag var ingen bra dag alls. Endometriossmärtor, migrän och magont. Det kan vara migränsprayen som är för stark. Den rinner ner i magen. Jag har mycket migrän när det är sånt här väder. I måndags pratade jag med en läkare på VC. Så jag fick börja med Propranolol igen som är blodtryckssänkande. Den hjälpte lite i våras. Men sen fick jag för lågt blodtryck.

Vid 15 fick jag träffa en läkare. Jag hade bara lite vätska i buken. Men det var ingen fara. Det kan man ha lite till och från tydligen. Det kanske gör extra ont på mig? Jag vet inte. Jag fick lite extra smärtstillande med mig hem. Så jag var väl hemma runt 15:30. Det blev en lång dag.

Nu ikväll mår jag bättre igen. Hoppas att jag slipper ha så ont mer nu på ett tag. Det är så tröttsamt. Jag hade lika ont förra veckan. Men åkte inte in då. För det orkar man ju inte göra hela tiden. Jag hoppas på att få göra en operation snart igen. Så det är väl dags att ringa och tjata på min läkare igen.

Nu ska jag sova. Zzzzzzz god natt!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
sillyme
sillyme,
Ja verkligen! 💕
nouw.com/sillyme
Sofia
,
varför kan du inte få smärtstillande att ha hemma vid behov. Det tillför ju inget annat att vara på gynakuten. De måste väl också se det som onödigt då den enda lösningen varje gång är smärtstillande medicin?
redlux beror förövrigt ofta på allergi eller intolerans. gluten. mjölk eller om man äter en massa socker kan också trigga. Om det inte är bråck men det syns ju på gastro
sillyme
sillyme,
Jag har smärtlindring hemma för dagsbehov. Men inte när det gör extra ont. Jobbigt ja och onödigt att åka in varje gång. Jag har ett bråck på magmunnen så det är därför jag har så stora problem med reflux. Har gjort ett antal gastroskopier. Är även laktosintolerant. 🙂
nouw.com/sillyme