Gynakuten & en bra grej!

Jag behöver nya glasögon! Kanske ett par med enhörningar?

Nu är jag hemma igen efter ett besök på gynakuten. Jag pratade med Endometriosteamet idag som tyckte att jag skulle söka dit om jag hade så ont. Så det gjorde jag.

Jag åkte dit vid 11 och var hemma igen vid 16:30. En lång dag. Först fick jag sitta och vänta i 1 1/2 timme innan jag fick träffa en sköterska. Det var drygt att sitta upp så länge. Jag testade olika sittställningar. Efter att jag pratat med en av mina favoritsköterskor så fick jag lämna lite prover och sen lägga mig på en brits.

Vid 13:30 fick jag två alvedon och en värmedyna som inte hjälpte så mycket. Jo värme är skönt och lindrar lite. Vid 14 fick jag en Oxynorm som hjälpte lite bättre. Där var två andra i rummet. En vars kille satt och fes. Why? Den andra mådde illa och kräktes. Men det hade jag mer förståelse för.

När klockan var 16 så blev det äntligen min tur. Jag fick träffa en trevlig läkare som verkade ganska ung. Hon var lätt att prata med. Hon ville göra en undersökning även om jag redan visste att den inte skulle visa något nytt. Det gjorde den inte heller. Jag fick med mig smärtisar hem så jag klarar mig tills på torsdag. Då får jag nya av min Endometriosläkare.

När jag kom hem så möttes jag av en glad Edgar som blev ännu gladare över att jag köpt med en mjukost. En favorit. Så vi åt mackor och apelsin. Båda är en favorit.

Jag fick med mig denna extremt bra värmedyna hem. Det var snällt. De slänger de annars så då kunde jag ju lika gärna använda den hemma också. Man bara värmer den i mikron i 2 minuter. Lätt att ta med!!!

Jag fick denna bild av Jonas när jag var iväg. Han och Edgar hade hittat en ny lekplats där Edgar fick nya kompisar. 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer