Gung gung gung & Hjälp!

Igår mådde jag också lite bättre. Så då gick vi en runda till parken och gungade. Det var så kallt så det fick bara bli en liten stund. Sen tittade vi på barnen som åkte skridskor.

Efter det blev det en runda till Konsum igen. De torra tvättlapparna höll på att ta slut. Jag gillar Coop X-tras tvättlappar. Det och skumtvättlapparna. Lite olja på det. Vilka använder ni? Vad använder ni vid blöjbyten?

På vägen hem gick vi inom dansbågen och dansade lite. Det tycker Edgar är kul. Den spelar musik och så ska man dansa till den.

Idag har vi varit lite sega. Jag hade så ont i kroppen i natt och Edgar vaknade flera gånger. Ville sova hos mig men det är svårt när jag har så ont. Jag kan inte ligga i samma position hela natten. Då kommer jag inte upp på morgonen. Ha ha!

Men vi tänkte ändå gå ut vid 15. Men precis när jag bytt om så kräker Edgar. Hjälp! Han har varit lite konstig i magen idag. Så jag blev rädd för kräksjuka igen. Jag orkar inte det. Det var så hemskt och Edgar mådde så dåligt. Usch nä och fy! Nu har vi vilat lite och det har inte kommit någon mer kräk. Puh!

Nu kommer snart Jonas hem med söndagspizza. Mums!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer