Gung gung gung!

Idag har vi äntligen kommit ut en runda. Men fy vad kallt det var. Brrrr! Edgar testade sin overall som han fick när han fyllde år. Den passade perfekt nu.

Först gick vi till Ica och hämtade och lämnade paket. Äntligen! Jag skulle skickat barnkläder till en vän länge nu men har inte kommit iväg. Vi har varit sjuka så länge nu känns det som.

Sen handlade vi lite. Edgar var lite sur och ville inte sitta i vagnen idag. Det var roligare att bli buren.

Men han blev gladare när vi gick inom en lekplats på vägen hem. Han fick åka rutschkana med pappa.

Sen fick han äntligen Gung gung gung som han säger. Han blev så glad och skrattade högt. Så gunga måste vi göra lite oftare.

Så glad!!! Sen blev vi kalla och gick hem igen. Det var inget roligt lekväder idag. På vägen hem började det småregna lite. Kanske det blir snö i natt? Jag som inte direkt gillar snö tycker att det skulle vara lite roligt nu med Edgar. Han skulle nog gilla att åka pulka. Jag blir så avundsjuk på alla som har snö och är ute med sina små. Det verkar så mysigt.

I paketet låg denna mugg från Twistshake. Det var en hemlig present. Vi hade inte denna färgen innan så det var ju kul.

Glöm inte att passa på att beställa från neonsortimentet nu. De säljer ut allt för halva priset. Så skynda att fynda! De kommer inte tillbaka. Använd koden ”edgarochjag” i kassan.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer