Gratis tatuering!

Min man har diabetes typ 1 och har haft det sen han var barn. Det är lite skrämmande hur kunskapen om diabetes ser ut. Det är ju ändå väldigt många som har det. När man pratar med folk i allmänhet så verkar de flesta tro att man ska ge insulin när blodsockret är lågt. Vilket skulle innebära döden för en med diabetes. Man behöver socker när blodsockret är lågt och insulin när det är högt. Det kanske kan låta konstigt för vissa.

Min man hittade en tatueringsstudio i Malmö som gör en diabetestatuering gratis. Riktigt bra initiativ. Så den var han och gjorde igår. Ni som gillar tatueringar och som har diabetes, kolla upp Karma Tattoo i Malmö. De ska försöka få bidrag för att tatuera fler sjukdomstillstånd som t ex epilepsi. Visst är det bra? Jag kände att jag var tvungen att dela med mig av detta.

Jag är så sugen på att tatuera mig mer. Jag har lite idéer om min högra arm. Där jag har en fjäril på underarmen. Fjärilen är ett minne av min dotter Edda som jag förlorade under graviditeten. Jag skulle vilja ha något mer som symboliserar den svåra tid vi hade när vi kämpade med att få barn. Jag fick ett missfall också efter att vi hade fått se hjärtat slå. Kanske en mindre fjäril eller kanske en fjärilslarv?

Jag skulle även vilja ha körsbärsblommor, för det är så fint. Samt ett gult band som symboliserar Endometrios. Jag skissade på något för några år sen. Där ville jag ha med mina två förlorade katter som betytt mycket för mig. Men jag vet inte riktigt hur. Det är kanske dags att ta upp skissandet igen. Tatueringen på högra överarmen har jag själv skissat. Sen fixade en tatuerare till den.

Benen är jag också sugen på att göra något på. För det är så snyggt. Jag har väldigt svårt för att visa mina ben. Att gå med en kort kjol eller shorts. Jag har fula bristningar på mitt högra ben sen jag gick med kryckor en sommar när jag var 15 år. Det skulle vara fint att täcka över det med något. Kanske något i gråskala?

Vad har ni för tatueringar? Är det någon som betyder något speciellt?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Underbart intitiativ av tatuerarna 😃 Har tipsat min vän om detta 😃
nouw.com/jenniferofhbg
sillyme
sillyme,
Åh vad bra!!! 😍
nouw.com/sillyme
Lika
,
Kan du inte visa upp dina tatueringar i ett inlägg