Godmorgon torsdag & endosmärta!

Sängliggandes!!!

Godmorgon!

I natt har jag fått sova trots smärta. Skönt det. Det kändes lite bättre när jag vaknade. Men efter att ha varit uppe en stund så känns det värre igen.

Jag bestämde mig för att ringa Endometriosteamet. Jag fick prata med den trevliga barnmorskan. Vi pratade i 30 minuter. Jag är verkligen stammis hos de för jag behöver bara säga mitt namn så vet de vem jag är. Bra eller dåligt?

Barnmorskan skulle maila min läkare om smärtorna. Hon skulle också nämna hur jobbigt jag tycker det är att åka in till gynakuten då jag alltid får vänta länge och sen inte får någon hjälp. Hoppas min läkare hör av sig snabbt. Jag vill inte åka in!!! Men jag kanske måste. De vill alltid kolla så det inte är något konstigt. Jag är ganska säker på att de inte kommer att se något som vanligt.

Hon skulle även kolla upp det där med p-stav. Det verkar ha glömts bort. Min läkare måste skriva ett recept på den. Sen kan barnmorskan sätta in den. Hur går det till egentligen? Någon som haft det? Sen skulle hon även kolla om det där med specialistultraljudet. 4-6 månaders väntetid fick jag ett brev om att kön var. Men så länge tyckte hon inte att jag skulle behöva få vänta. Hoppas på en tid snart.

Hon skulle höra av sig i eftermiddag igen. Får jag för ont så får jag åka in.

Dagens planer!

* Tvätt nu under förmiddagen.

* Vila!!!

Min senaste video:

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer