Godmorgon torsdag!

Denna bild tog min fina vän Cilia för 5 år sen. Det var sommaren som vi förlorade vår dotter. Här satt vi och pratade och stirrade ut över vattnet i Sibbarp.

Godmorgon!

Edgar har börjat vakna mitt i natten och vill ha mat. Kanske vi ger välling och lägger honom för tidigt? När lägger ni era små för natten? Vi brukar lägga honom mellan 19-21.

Dagens planer!

* Gå en långpromenad

* Vara ute om vädret tillåter

Följ gärna min sida på Facebook !

Följ mig gärna på Instagram

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
Så vacker bild ❤️
nouw.com/biabia
LittleMrsD
,
Vi lägger vår son ca 18:30 och då får han ca 220ml välling. Han sover hela natten utan mat och äter gröt vid ca 7:30. Under natten är det ett par spring med nappen bara och enstaka gånger ett blöjbyte. Jättefin bild!
Jenny
,
Om han klarat sig hela nätter tidigare så kanske han är i en tillväxtspurt nu och därför är extra hungrig? Arvid slutade äta på natten för bara en vecka sedan och det är så skönt att slippa bli väckt mitt i natten! Han somnar precis som Edgar nån gång mellan 19-21 och sover sedan till 7 innan han vill äta igen 👍🏻👍🏻👍🏻
sillyme
sillyme,
Ja det kan ju vara något sånt! 😍
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Han är nog inte hungrig behöver kanske nappen eller bara lite vatten. Vi ger alltid vår lilla vatten när hon inte kan somna om m bara napp. Ger gröt vid 19 sen så blir det inte mat igen förrän hon vaknar vid 9 tiden. Ger inte mat på nattrn då de inte ska behöva det nu.
Ulrika
,
Tror som ovan att han kanske är inne i en tillväxtperiod. Vår tös somnar vid 21 och har vi tur sover hon till 01 innan hon tycker att hon ska ha mat. 😉 Helst vill hon amma natten igenom... efter nio månader börjar jag bli trött på att agera levande napp....😉
sillyme
sillyme,
Låter jobbigt! Jag är så glad att jag inte ammar längre. Så kan man turas om. Hoppas det går över snart! 😍
nouw.com/sillyme