Godmorgon tisdag!

Jag mår lite sådär!

Godmorgon!

I natt har Edgar vaknat två gånger och fått lite Nan. Sista gången blev han så sur över att bara få 60 ml så jag fick värma lite till. Det känns ju positivt. Han vill inte sova själv så han har fått sova hos mig nästan hela natten. Mysigt! Men jag sover inte så bra då han antingen vill ligga riktigt nära med huvudet upp i halsen på mig. Eller så ligger han på rygg på mig med armarna ut. Han sover tryggt i alla fall.

Jag vet inte om det är vinterkräksjukan jag har. Känner mig mest sårig i matstrupen så kanske det bara var allt kaffe och en Red Bull jag drack i helgen. Min magmun verkar inte vilja stänga sig ordentligt. Så idag blir det inget kaffe. Hjälp! Jag har lite ont i huvudet också så kanske jag bara fick en mildare variant. Jag känner mig väldigt trött och hängig.

Dagens planer!

* Stanna hemma och kurera oss

Följ gärna min sida på Facebook !

Följ mig gärna på Instagram

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer

Monica
,
Du behöver nog inte tvivla på att även du drabbades av magsjuka. Om det sedan är just vinterkräksjuka är en annan fråga. Det finns andra, smittsamma magsjukor. När det gäller vad man skall ge och inte geefter en magsjuka, är kokt, avsvalnat vatten det bästa, tyckte min barnmorska. Och hellre en matsked som stannar kvar, än en deciliter som vänder om. Inga mjölkprodukter förrän efter tre veckor, eftersom tarmluddet kan ha tagit skada. Detta gället såväl vuxna som barn. För att få i sig socker: blanda lite vanlig saft. För att få i sig salt: låt honom slicka på några chips. När du börjar med fast föda igen, ge överkokt ris med Bregott eller potatispuré också med Bregott. Alternativ till Bregott, är olivolja, men salta då riset/moset lite. Ett tips: när jag började ge vatten matskedsvis, hade jag en äggklocka som jag ställde på tio minuter mellan varje matsked. Då blir det också lite roligt att vänta på när det ringer.
sillyme
sillyme,
Tack för tipsen! 😍
nouw.com/sillyme
amanddafelicia
amanddafelicia,
Krya på dig och håller tummarna för dig att det inte är magsjuka!
nouw.com/amanddafelicia