Godmorgon Migrän!

Jag får migrän väldigt ofta. Det blev värre efter graviditeten. Riktigt jobbigt är det. Fler som upplever samma? Jag går på minipiller men vet inte om det är de som gör det. Det kom direkt efter förlossningen. Innan graviditeten så fick jag mest migrän i samband med mens. Den var alltså hormonell. Men nu är jag enormt känslig för väderförändringar och stress.

Har ni något bra tips mot migrän? Jag pratade med min läkare om betablockad. Men hon ville helst inte sätta mig på ännu fler mediciner. För vissa kan må dåligt av de. Men kanske värt att testa ändå? Sen undrar jag om det har med mitt höga blodvärde att göra. Det låg på 156 sist jag kollade. Jag blöder ju inte längre och har inte gjort på ett år.

Kan akupunktur vara något annars? Jag fick ett tips om en speciell piercing i örat som hade hjälpt någon. Jag testar gärna något annat än mediciner i första hand.

Så kom med era bästa tips!!!

Det enda som hjälper mig är en nässpray som heter Zomig Nasal. Men den får jag så mycket biverkningar av. Så vill helst inte ta den. Men den är det enda som hjälper just nu så jag tar den rätt ofta.

❤️Magdalena❤️

  • Migrän

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Har aldrig haft migrän,
nouw.com/jeenyrosen
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
*men början på migrän. Har bara få tagit alvedon och sen sovit typ 10h.
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Önskar att det hade hjälpt mig. 😕
nouw.com/sillyme
Shoptilyoudrop
,
Istället för att ”gå på” än det ena, än det andra och ständigt ställa nya diagnoser på dig själv, så sökhjälp för din hypokondri. Hypokondri är en sjukdom i sig själv, och det finns hjälp att få.
sillyme
sillyme,
Du har tydligen aldrig upplevt ett migränanfall. DU borde söka hjälp om någon. Ja jag låtsas att jag har migrän och skriver om det. Tror du på det själv? Så galen är jag inte. Jag har haft migrän sen jag var barn. Jag kanske låtsades redan då? Du galna människa!!! 😂😂😂
nouw.com/sillyme
Sofia
,
jag har hört att hormonella läkemedel kan ge mer migrän, men du måste ju ta dessa mot endo.... Min syster hade tuff migrän extremt ofta. Sen slutade hon med gluten pga magproblem (vi har det i släkten) och efter det får hon endast migrän ett par ggr per år. Kanske en slump men troligen inte då hon får migrän om hon fått i sig gluten.
sillyme
sillyme,
Jag misstänker minipillren. Men får testa att utesluta och ändra andra saker innan jag ger upp de. 😍
nouw.com/sillyme