Godmorgon lördag & ändrade planer!

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Jag har sovit lite sådär. Edgar vaknade när jag skulle lägga mig. Så då fick han lite välling. Det tog en stund innan han somnade igen. Det var så fruktansvärt varmt i vårt sovrum. Vi kan inte sova med öppen dörr för då väcker katterna oss hela tiden.

Sen har jag tydligen plockat upp honom i sömnen eller något för jag vaknade av att han låg bredvid mig igen. Jag har inget minne av att jag gjort det. Så trött var jag.

Min pappa har blivit väldigt förkyld med hosta så de kunde tyvärr inte komma ner idag som planerat. De skulle passat Edgar när jag skulle på Barnlängtans evenemang. Så det var ju synd! Jag känner mig inte heller på topp. Har mycket smärtor och är extremt trött. Edgar ville göra morgon 7. Zzzzzz!

Dagens planer!
* Vi går nog till en lite lugnare lekplats idag. Där är så mycket folk i Folkets Park på helgerna. Det blir så jobbigt att springa efter Edgar då.

* Jag ska titta på Barnlängtans evenemang live istället för de sänder via deras Facebookgrupp ”Barnlängtan Live” hela dagen.

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer