Godmorgon lördag!

Godmorgon!
Här vaknade vi 8. Känns helt ok en lördag. Jag har drömt massor. Bland annat att jag var gravid. Det första jag tänkte på i drömmen var hur jag skulle göra med alla mediciner. För de behöver trappas ut. Det var en märklig känsla. Jag tror jag drömde det eftersom jag varit magsjuk och rädd för att mina minipiller inte ska funka så bra. Vilket är mycket möjligt!

Dagens planer!
* Filma ett samarbete
* Ev gå och hämta ett paket

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
så skönt med sovmorgon till 8 😃
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Ja jag är så glad att Edgar oftast sover länge! 😍
nouw.com/sillyme
Lika
,
Kanske lite privat men hur funkar det att ha sex med ständig smärta och just endometrios? (Förstår om du inte vill svara🙂) men tänker på vissa med fibromyalgi ex som säger sig bli fria från smärta under sex. Om du skulle bli gravid nu? Hur skulle det kännas? Och skulle ett syskon vara ett alternativ?
Ska hålla tummarna för att hissen fixas snart så du kommer ut. Jag har läst din blogg sen jag väntade mitt första barn 2011. Jag har själv haft lätt att få barn och har fått 3 till efteråt. Men jag kommenterar sällan. Men nu när jag ändå gör det vill jag passa på att säga tack du har ökat min förståelse och kunskap om ofrivillig barnlöshet och gjort att jag känner mig så mycket mer ödmjuk och tacksam inför mitt eget föräldraskap. Även enometrios har du fått mig att få upp ögonen om. Dina bloggar har varit viktiga. Jag hoppas du en dag får bra mediciner som passar dig och att du får bli så smärtfri som det bara går. Kram från trogen läsare
sillyme
sillyme,
Tack för en superfin kommentar! Den värmde! 💕 Jag kan skriva ett svar i ett nytt inlägg sen. 💕💕💕 Kram
nouw.com/sillyme