Godmorgon fredag!

Kolan puttrar!

Godmorgon!

I går kväll vaknade Edgar när jag skulle lägga mig. Så han fick en flaska välling och sen mysa hos mig. Vid 1:30 vaknade jag av ett svettigt barn låg bredvid mig så jag fick lägga över honom i sin säng. Jag är så rädd för att röra hans gips och att det ska göra ont. Så det är bättre om han sover själv. Sen vaknade han tidigt i morse och fick gosa med Jonas.

Jag har pratat med vårdcentralen nu och fått tillfällig hjälp. Min läkare var tyvärr inte där idag. I eftermiddag ska jag gå dit och ta leverprover. Det är alltid samma varje jul. Julen 2013 fick jag problem med gallproblem för första gången. Det visade sig att gallblåsan var full med sten. Så jag fick operera bort den. Sen hade jag tydligen en sten kvar i stora gallgången som inte ville komma ut själv. Så hösten 2014 vidgade de gallmynningen på mig. Sen var jag smärtfri fram tills min graviditet för 1 år sen. Då började jag få ont igen. Efter det har det kommit och gått. Värst blir det då runt jul eftersom jag äter lite annorlunda än annars.

Snälla sluta ge mig kommentarer om hypokondri. Ni som skriver det lever antagligen inte med daglig smärta. Jag har diagnoser och det är inget ni behöver bry er om. Detta är min blogg och jag gillar att skriva om både roliga och tråkiga saker.

Igår gjorde jag tryfflar och chokladbräck med nötter. Nu står kolan på spisen och puttrar. Ikväll blir det julmys här hemma.

Dagens planer!

* Handla julmat till ikväll

* Köpa någon julklapp till

* Hämta paket

* Julmysa med familjen här hemma

Följ gärna min sida på Facebook !

Följ mig gärna på Instagram

Missa inte Vloggin’ Mamas julkalender som nu är igång!

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Jobbigt att det kommer tillbaka varje jul 😟 hoppas att det går bra med proverna i dag 💕
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Ja hoppas det med! Är så svårtstucken så de lär få lite att göra. 😂💕
nouw.com/sillyme
lohu
,
Tittar in på din blogg med jämna mellanrum men nu var det många dagar sen sist. Vilken dramatik, oväntat med en liten gipsad fot...men er kille verkar vara en riktig liten tuffing. Extra besvärligt men ni lär alltid minnas julen 2017. Kämpa på, både barn och föräldrar!
sillyme
sillyme,
Tack! 💕
nouw.com/sillyme