Gnällbebis & svettlökar!

I morse fick Edgar testa välling till frukost. Jag hade fått ett prov som jag kommer att visa i ett senare inlägg. Först så fick han dricka från muggen. Men det blev lite kladdigt och svårt. Så jag plockade fram den stora Twistshake och hällde i den där. Den var perfekt. Han slurpande i sig 200 ml på en gång. Sen ville han ha lite fruktpuré också. Matvraket!!! 😍

Sen slappade vi lite i sängen. Edgar fick leka med lite nya leksaker. Fast jag tycker fortfarande de är lite för hårda. Han slår sig så lätt. Men de var spännande en stund. Sen saknade han sina gosedjur.

Han har varit lite gnällig idag så jag funderar på om tänderna är på g. Han vill tugga mycket. Mer än vanligt. Men det syns inget. Sen får jag inte lämna honom för då börjar han gråta. 5:e utvecklingsfasen är här. Hjälp!!!

Sen ringde min läkare från Vårdcentralen. Jag har tydligen en urinvägsinfektion. Så det är därför jag springer på toa hela tiden. Det svider inte utan känns mer som ett tryck. Så nu blir det 7 dagar med antibiotika.

Så jag och Edgar gick ut en runda. Först fastnade vi i hissen. Det tog längre tid än vanligt att få ner den för den hade verkligen fastnat. Jag fick panik men försökte hålla mig lugn för Edgars skull. Usch! Men sen lossnade den till slut. Jag var helt skakig när jag kom ut.

Vi gick först till Apoteket och hämtade min medicin.

Sen vi igenom Folkets Park där de hade gjort lite nya saker som t ex dessa stolar och bord eller klättersaker. Där finns också en ny gräsplätt med bänkar runt om. Perfekt för picnic och vår/sommarhäng.

Sen gick vi till Konsum och handlade lite.

Sen var jag riktigt hungrig. Men först fick Edgar ersättning. Vi blandar Nan 1 och 2. Jag ringde BVC men sköterskan sa att vi inte behöver göra så. Vi kan köra på med 2:an om vi vill nu. Vi kan t om testa originalet istället för Sensitive eftersom den är så svår att få tag på.

Vet ni förresten om att Apotea har Nan?

Edgar fick smaska på lite mango i matnappen. Men han var lite trött. Var vaken under hela promenaden.

Eftersom Edgar varit extra gnällig idag så har inget varit direkt roligt. Vi testade Bumbostolen en stund i sängen. Det var lite roligt tills en stor kräk kom. Det är så tråkigt. Tycker så synd om honom för han verkar tycka det är jobbigt.

Så han fick ligga i sin säng istället och leka med de nya lekstrumporna som både prasslar och pinglar. Det såg väldigt roligt ut för jag tog först på honom vanliga strumpor och sen dessa på. Han märkte inget. Sen tog han upp fötterna och blev väldigt överraskad. Hi hi! Så där låg han en stund under tiden jag sorterade hans kläder. Äntligen fick jag det gjort. Det är svårt när man inte får lämna honom och är lite gnällig.

Sen ikväll åt jag en paj och Edgar fick min hemmalagade sötpotatispuré. Men han tyckte inte den var god idag. Den var nog för kall och han för trött. Så han fick äta lite fruktpuré istället. Det gör ju inte så mycket för han äter ersättning som vanligt ändå. T om mer ibland.

Sen kom Jonas hem från jobb och jag fick äntligen ta min efterlängtade dusch. Inget man prioriterar tyvärr. Så nu känner jag mig ren och fräsch och ligger i soffan och smaskar Marabou Saltlakrits. Konsum hade rea på choklad för endast 15:-. Farligt.

Edgar har somnat för natten tror jag. Jag måste försöka komma i säng tidigt eftersom jag ska vara själv med Edgar hela helgen när Jonas jobbar.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Hur gammal är Edgar? 😊 vi blandar sensitive och vanlig för att så småningom gå över till vanlig och sen blanda med tvåan. Apotea har inte nan.. inte vad jag har sett..
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Jo Apotea har Nan. Har kollat!!! 😊 Edgar blir 6 mån på torsdag. 😁
nouw.com/sillyme
sillyme
sillyme,
Willys är billigast i Malmö. 99:-. Tror Apotea tar 109:- men är inte säker. Fri frakt iaf. 😊 Ja tiden går FÖR fort!!!
nouw.com/sillyme
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Jasså? Är det billigare? Dom brukar ligga på 100kr förpackningen? Oj.. Gud vad tiden går!
nouw.com/jeenyrosen