Glossybox - Mars!

Hur fin är inte denna box? I lööööv it!
Jag har börjat prenumerera på Glossybox igen. Gör ni? Använd min kod ”MAGDALENA-R5B” så får du 20% rabatt på första boxen. Bra va?
Så vad fanns i min marsbox?
FIGS & ROUGE
Soft focus, Pore Perfect, HD+ Matte Veil
Ge din hy en sammetslen nästintill sagolik finish med denna smarta dubbelverkande produkt. Den fungerar som ett mattande serum som döljer ojämnheter i hyn samt motverkar uppkomsten av blämmor och orenheter i hyn.
Jag har inte hunnit testa denna. Har ni? Den låter ju väldigt bra i alla fall.
INUWET
Unicorn Brush
Inuwet står för Unicorns We Trust - och visst gör vi det! Den här mjuka, rundade borsten är perfekt för att skapa en spännande ögonmakeup. Fatta enhörningshornet för att skugga och sudda ut. Fungerar även för highlighter.
Den här är jättefin. Men jag har inte hunnit testa den ännu. Jag har en favoritborste som jag alltid använder. Men ingen bra för highlighter. Så det kan kanske vara något!
AMIKA
Perk Up Dry Schampoo
Glöm dåliga hårdagar med torrschampot från Amika. Naturlig risstärkelse fräschar upp håret och absorberar överskottsolja, nästan som magi! Det näringsrika superbäret havtorn hjälper till att göra håret mjukt och hanterbart.
Denna har jag redan i en stor flaska. Den är superbra och doftar ljuvligt. Ett hett tips till alla föräldrar som inte har tid att tvätta håret så ofta.
MEDUSA’S MAKE-UP
Metal AF Lip Gloss ”Bad Medicine”
Sparkle like a Unicorn! Dina läppar får en metallisk lyster med detta lip gloss. Formulan ger ett täckande resultat och är extra hållbar, så du kan stråla hela dagen. Alla produkter från Medusa’s Make-Up är veganska och cruelty-free.
Jag brukar inte använda lipgloss så ofta. Jag äger ett. Men detta var väldigt speciellt. Jag gillar det. Läpparna får verkligen en metallisk lyster.
LIVE
Color Spray ”Candy Pink”
Släpp lös din inre enhörning med denna direktverkande färgspray! Fungerar i såväl naturligt som blekt hår och ger en tillfällig, intensiv färgeffekt. Skaka flaskan ordentligt och spraya direkt på torrt hår. Färgen håller i en tvätt.
Jag testade denna lite snabbt. Men det syntes inte så mycket. Jag får testa igen. För det kan ju bli en cool effekt att gå från mörkt, rosa och turkost.

Vilken var er favorit denna månaden? Jag får återkomma när jag har testat allt ordentligt.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

sofia,
Vad roligt att du delar med dig och boxen var så fin 😊
nouw.com/sofialissmyr
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt att du delar med dig och boxen var så fin 😊
nouw.com/sofialissmyr