Glömsk!

Nu har jag ju kommit av mig med inläggen. Har haft fullt upp med andra inlägg och annat som behövts göras. Så har helt glömt bort gårdagens inlägg. Men här kommer det! 😄

Jag och Edgar var själva hemma för Jonas jobbade. Det kändes lite konstigt eftersom han varit hemma både fredag och lördag. Jag blir så förvirrad.

Vädret var inget vidare så vi stannade bara inne. Vi busade en massa. Edgar kan krypa bättre och bättre för var dag som går. Han kan förflytta sig snabbt runt omkring. Men snabbast går det fortfarande att rulla.

Vi funderar på att köpa en ny TV-bänk där han inte kommer åt grejerna. Vi vill helst ha en i teak men får nog ge upp den tanken och köpa en från IKEA med glas framför. Vad har ni tvn på? Vi måste nog sätta upp tvn på väggen också för vi är rädda för att den ska välta när Edgar börjar ställa sig upp. Vi har en stor tv.

Här ligger Edgar och smaskar på ett snöre. Han har fastnat för det. Just på detta så sitter det ett litet kardborreband som är extra gott.

När Edgar låg och vilade på dagen så gick jag in för att titta till honom. Då låg han och log i sömnen. Började småskratta lite. Sen öppnade han ögonen och såg mig och började tokskratta. Undra vad han drömde!!! 😂

Sen fick jag ett ryck och lagade mat till Edgar. En indisk kikärtsgryta blev det. Receptet kommer en annan dag. Han tyckte det var så gott och åt hur mycket som helst. Då blir man glad.

På kvällen la vi oss på filten med en massa kuddar och tittade först på Bolibompa och sen film. Det var mysigt!

Sen gjorde jag ett försök att fotografera honom med nappflaskan som ni kanske såg i ett tidigare inlägg. Det blev lite sådär för han var trött. Det är svårt att ta såna bilder nu. Helst när man är själv. Jag får kanske skaffa mig en fotoassistent. Hi hi!

Edgar var så trött när Jonas kom hem och somnade ganska snabbt. Sen vaknade han till och kräkte ner sig och kudden. Så det fick bli ett snabbt ombyte. Det blev nog för mycket mat och välling. Vårt lilla matvrak!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Så kul med utvecklingen av de små liven. Nu har vår lilla börjat krypa oxå på alla fyra långsamt men det går iaf framåt. Trodde det skulle ta längre tid från första gången hon kom upp på alla fyra men här gick det snabbt. Så nu är det inte så kul att ligga o snurra längre. Vill gärna ställa sig upp vid möbler nu oxå....kanske dax att barnsäkra nu.
sillyme
sillyme,
Det går för fort! Man hänger inte med! 😊
nouw.com/sillyme