Glömmer blogga!

Hej mitt i natten!
Nu ska jag strax sova men kom på att jag bara lekt med videos denna veckan och har glömt att både fota och blogga.

Vilket tycker ni är roligast? Blogg eller Vlogg? Jag föredrar att läsa själv. Men att kolla på bebisar är kul. Bara jag själv slipper vara med. Hu!

Halva veckan har redan gått och dagarna bara susar förbi. Jag vet inte riktigt vad jag gör. Busar med Edgar mest.

I måndags fick vi inte så mycket gjort. Jag hade rätt ont i njuren som jag nu fått konstaterat att det är. Det gör mig så trött. Att gå på antibiotika i några veckor gör en inte heller på topp. Men snart måste det vända!!!

Vi har varit på kyrkogården och satt blommor och tänt ett ljus. Edgar tyckte det var spännande med vattnet i minneslunden.

Sen åkte vi till Coop Forum och handlade lite snabbt. Jag hade så ont. Fick lite småkramper ibland under revbenen.

Edgar har varit helt vild idag så jag är helt slut. Jonas jobbade kväll så vi var själva. Han har kommit på hur han kan förflytta sig snabbt. Någon krypvariant. Ni får kika på Instagram. Så jag har haft fullt upp med att jaga honom. Han gillar sladdar och det är inte bra.

Han somnade rätt tidigt efter en flaska välling. Men sen hände något och han vaknade och var ledsen. Sen hjälpte inget. Han fick lite välling till och blev något nöjd. Men då blev det för fullt i stackars lilla magen och så var det jobbigt. Han vill pilla på allt. Mitt örhänge fick han tag på och blev helt förvånad. Skrattade och såg busigt nöjd ut.

Till slut somnade Edgar bredvid mig i sängen. Då var jag trött och hungrig. Har inte hunnit laga någon mat till mig. Lagade däremot Linsgryta till honom. Så nu finns det ny mat i frysen.

Imorgon kommer en annan video upp klockan 19 från Vloggin Mamas. Håll utkik då!!!

O tusen tack för alla värmande kommentarer i måndags. ❤️❤️❤️

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
Åh jag älskar ju videos men foton och text är minst lika viktigt 😍 En bra balans tror jag på!
nouw.com/biabia
sillyme
sillyme,
Ja det är nog det bästa! 😍
nouw.com/sillyme
biabia
biabia,
Snyggt ska det va 😍
nouw.com/biabia