Gipset Ă€r borta! 😍

Idag hade vi en tid hos sjukgymnast pÄ Ortopeden. Vi Äkte först upp till vÄning 2 och anmÀlde oss i kassan. Sen skulle vi ner igen och sÀtta oss i vÀntrummet hos sjukgymnasterna. NÀr sjukgymnasten kom sÄ skulle vi Äka upp igen för att ta av gipset. DÀr fick vi vÀnta en liten stund.

Edgar hade Pino med sig om det skulle kÀnnas lÀskigt. Ett annat barn skrek sÄ vi blev oroliga för att han skulle bli rÀdd. Men nej. Han hÀlsade pÄ alla och tjabbade pÄ. Fick ett par hörselskydd för sÄgen kunde lÄta lite högt. Men han tyckte bara det var spÀnnande. Det gick snabbt.

Sen fick vi Äka ner igen och vÀnta i vÀntrummet. Edgar verkade tycka det var skönt att ha blivit av med gipset.

NÀr sjukgymnasten kom fick Edgar leka lite pÄ golvet och visa att han kunde stÄ och gÄ pÄ benet. Hon tryckte lite och han verkade vara lite öm Ànnu. Men det verkade vara bra sÄ vi behöver inte komma pÄ ett Äterbesök. Vi skulle ringa om han verkar fÄ mer ont.

Nu mÄste han ta det lite lugnt i 3 veckor. Han fÄr inte hoppa eller ramla pÄ benet. Hur ska det hÀr gÄ? Vi fÄr passa pÄ honom hela tiden.

EfterÄt sÄ gick vi och fikade. Edgar var sÄ glad och sprallig. Sen vilade vi nÀr vi kom hem. Sen var han helt vild. KlÀttrar överallt igen. Precis som att han skulle ta igen de hÀr tvÄ veckorna.

Nu kan Edgar sĂ€tta sig pĂ„ tĂ„get sjĂ€lv igen. 😍

Sen fick han Ă€ntligen bada. Det har han verkligen saknat. Det har varit svĂ„rt att duscha honom. Han plaskade som bara den och var sĂ„ lycklig. 😍

❀Magdalena❀

Gillar

Kommentarer

den ena Karin
,
Skönt att gipset fick komma bort och huuu vilket pass de blir i nÄgra veckor. Inte lÀtt med de vilda krabaterna!
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ă„h vad skönt för honom att slippa det! 😍
nouw.com/emmamatildaa
Ulrika
,
Vad hÀrligt att han inte verkar ha ont och blivit av med gipset!!! Kram.