Gårdagens busunge!

Edgar har börjat klättra överallt. Det är kanske dags att köpa en sån där hjälm i alla fall. Ha ha! Han ville så gärna sitta i vagnen och mysa med sin nya åkpåse.

Lådor är spännande för både barn och katter. De turas om att busa med den.

Att sitta i lådan är också roligt. Helst om mamma kör runt en i den. Jag får sätta fast ett snöre så jag slipper paja ryggen. He he!

Man kan också sätta lådan framför något så man kan klättra upp. Som på t ex soffbordet eller tv-bänken. Nu ÄR det dags att skruva upp tvn på väggen innan den åker i golvet.

Gardiner är också roligt. Man kan leka tittut. Edgar har lärt sig att säga det. Tiiiiiit säger han! 😍

Gardiner är också roligt att hålla sig i och stå själv. Igår åkte vår stora gardinstång i vardagsrummet i golvet. Jag hann precis ta tag i den innan allt trillade ner på Edgar och julgranen. Vi får kanske skippa det där med gardiner. 😂

Jag vågar knappt tänka på vad Edgar kan hitta på när han kan springa rundor själv. Det är nära nu. Igår stod han framför tvn och släppte och gjorde rörelser till Imse vimse spindel. Han försöker också ställa sig upp när han sitter på knä. Han tar några steg mellan möbler. Snart vågar han nog ta fler. Till jul ska han gå har vi bestämt. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Det tog 2 månader från första stegen till att gå själv, vi gick väldigt mkt med henne överallt med en hand tills hon släppte(var en fegis) och äntligen kunde gå själv. Iofs så tror jag att hon kunde nog gå en del själv innan men var lite feg. Så glad att ont i ryggen perioden är över.... Tror det gör jättemkt att gå runt överallt med de små(med en stödjande hand av en förälder) så de får öva att gå.