Gallsten & övertrött bebis!

Vad ska jag nu leka med?

Igår var jag och Edgar själva hemma. Förutom Jonathan som vi bara ser till några enstaka gånger om dagen. Så han räknas inte som sällskap. Hi hi!

Jag mådde lite sådär. Hade fortfarande ont på sidan. Edgar lekte mycket på golvet och i gåstolen. Jag får jaga honom lite ibland när han närmar sig tv-bänken. Den är ju sååååå rolig.

Jag vill också blogga!

När Edgar vilade så passade jag på att blogga lite. Då får man lite gjort. Sen när han vaknade var det omöjligt att sitta med datorn i sängen.

Det var egentligen meningen att vi skulle gå på bloggträff klockan 17. Men denna lille busunge vägrade sova en gång till som han brukar. Han blev bara sur och ledsen. Så jag gav upp det efter några försök. Jag kände mig inte heller på topp så det skulle nog inte blivit så lyckat. Jag som började med Saroten i förrgår kände av det genom mer ångest. Riktigt jobbigt! Men det används även som en antidepressiv medicin. Ni som satt in det vet hur det känns den första tiden. Usch! Tur jag har mina kompisar Lergigan också. Atarax blir jag för trött av och de funkar inte så bra på mig.

Synd jag missade träffen. Hoppas ni hade det trevligt på Tröls. Det såg mysigt ut i alla fall. Har kikat på era bilder. Är det någon som är sugen på en bebisträff i Malmö?

Spottat ner hela sig!

Det var en vild och övertrött bebis på kvällen. Jag var helt slut. Mådde dåligt både psykiskt och fysiskt. Det är nog gallgången ändå som krampar. Jag åt plättar och sen blev det värre. Ägg är en stor bov av det onda. Samt choklad, kaffe och pizza som det nog har blivit för mycket av.

Edgar gjorde ett försök med att ställa sig upp genom att klättra lite på gåstolen. Så det får vi hålla koll på. Kan ju bli farligt om den kör iväg eller slår ihop. Usch!

När Jonas kom hem så fick Edgar duscha. Sen efter en flaska välling så somnade han direkt. Snark! Vi passade då på att kolla klart på Gotham. Det slutade väldigt spännande! Åhhhh! Det lär ta tid innan en ny säsong kommer på Netflix.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Vila pudding 😘 Han är så söt!
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Hi hi tack! 😍
nouw.com/sillyme