Fullast vinner!

Mobil alltså. Min mobil är full så jag måste rensa bland bilder innan jag kan fota mer. Så det har inte blivit så mycket bilder idag. 64 GB räckte inte till mig så får nog ta 128 GB nästa gång. Ha ha! Funderar på att byta till en iPhone 7 Plus. Måste bara räkna på hur mycket dyrare det blir mot en vanlig 7:a. Om det kanske är bättre att köpa en kompakt systemkamera istället. Jag vill ju kunna ta proffsiga bilder till bloggen. Fast jag har ju min systemkamera.

I väntan på maten. Idag fick Jonas bära för min kropp orkar inte mer.

Edgar vaknade vid 7 idag. Hade sovit hela natten. Det är så skönt.

Jag gick till vårdcentralen och lämnade lite prover. Har glömt att berätta att min läkare från Vårdcentralen ringde igår. Vi pratade om mina gallproblem som blivit bättre. Skönt! Men att jag fortfarande kan få ont i ryggen till och från. Helst på morgnarna. Så det skulle kunna vara njurarna istället trodde hon. Tydligen hade mitt urin visat på vita blodkroppar när jag var på gynakuten. Inget de sagt till mig. Så jag lämnade morgonurin och lite blodprover för att kolla njurarna istället för levern. Min läkare ska äntligen vara på plats på heltid igen så jag blev så glad. Det har varit så lång väntetid till henne eftersom hon bara varit där ca en vecka i månaden. Hon skulle även skicka en remiss till Kvinnokliniken för att kolla upp lite problem jag har efter förlossningen. Viktigt att ta upp och kolla. Många vågar kanske inte det. Jag har nämligen fått lite svårt för att kissa och bajsa. Jobbigt är det! Efter ett halvår borde det blivit bättre även om jag är dålig på att göra mina knipövningar. Något ni känner igen? Vet inte hur vanligt det är.

Sen tog vi bussen och hälsade på kusin Adam och hans mamma Eva och pappa Calle. Äntligen fick vi träffa honom. Han är tre månader yngre än Edgar. ❤❤❤

Efteråt var vi trötta alla tre. Edgar tyckte det var så spännande att åka buss. Nu har han börjat titta runt mer och är nyfiken. Det tar nog på krafterna. Så det fick bli köpemat på väg hem. Jag tog en halloumirulle.

Sen ringde äntligen en läkare från Endometriosteamet. Min läkare är iväg denna veckan. Han tyckte jag skulle testa en medicin som heter Arthrotec. Det är Diklofenak med ett annat ämne som ska skydda magen lite. Vi får se om min mage tål det för det hade varit bra att kunna ta ett antiinflammatoriskt läkemedel också. Någon som testat det?

Ikväll somnade vi alla tre på soffan. Nu ligger Edgar och sover på mig och jag ska väl också ta och sova lite mer snart.

Imorgon blir det bebisfika här hemma. Ska bli kul! 😄

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Diklofenak tålde jag inte när jag fick pga mina diskbråck, hoppas att dom hjälper på dig. Måste också rensa, har över 8000 bilder 😂
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Nej vanliga tål jag inte heller. Jag rensade i natt och fick 9 GB ledigt. 👍🏻
nouw.com/sillyme
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Min mobil är med full haha därav jag har google drive så alla bilder överförs dit automatiskt när jag får wi-fi uppkoppling 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
sillyme
sillyme,
Jag har iCloud men där är det också fullt. Hi hi! Men rensade i natt och fick 9 GB ledigt. 😄
nouw.com/sillyme
Mirre- Sweetwords,
Ja nog har man massor av bilder i mobben =D
sweetwords.se