FUCK CANCER!

Dessa armband har jag fått tidigare!

Det var ett tag sen jag skrev om denna hemska sjukdom. Men när den kommer nära så väcker den rädslor till liv. Därför valde jag att boka en tid för Mammografi idag. Jag ska dit den 4 december. Det känns lite läskigt då jag aldrig gjort det förut. Men själva undersökningen skrämmer inte mig. Utan mer svaret. Men det är fantastiskt att vi får den möjligheten att kolla upp detta här i Sverige.

Cancer är den värsta sjukdomen som finns. När jag var yngre hade jag inte kommit i kontakt med den. Inte vad jag visste i alla fall. Men tydligen finns den i släkten.

Nu har några nära drabbats. Både släkt och vänner. Varje gång blir jag så ledsen. För vad har de gjort för att förtjäna detta? Ingenting såklart! När man var yngre trodde man bara att det drabbade äldre. Men så behöver det tyvärr inte att vara. Jag känner någon som var 60+, 40+, 30+ och t om någon som var 20+ när de fick beskedet. Åldern verkar inte ha någon betydelse.

Nu finns det så bra resurser i vårt land. Vilket jag är väldigt tacksam för. Jag är glad att jag lever idag.

Så till alla nära och kära och alla jag inte känner som är drabbade. Så hoppas jag att ni alla övervinner denna hemska sjukdom!!! 💕💕💕

❤️Magdalena❤️

  • Tankar

Gillar

Kommentarer