Frustrerande blod & smärta!

Hej hej!
Lite har jag orkat sy. Men inte så mycket då jag känner mig sämre igen. Det drar i operationssåret och gör väldigt ont idag och jag blöder mer igen. Jag borde kanske åka in igen? Fina vänner har sagt att de kan passa Edgar så att Jonas kan följa med. Men jag vet inte om man får ha med sig någon ännu? Pga Covid-19 så har man inte fått det tidigare.

Jag har i alla fall fått mer sjukskrivning. 2 veckor till på 50%. Så det känns ju bättre än ingen. Jag ska försöka att ta det lite lugnare igen. Inte gå för långa promenader.

Så idag ligger jag i sängen med värmedynan igen. Jag som ville klippa ut tyg. Jag har börjat på ett plagg som jag är med och provsyr åt en mönsterkonstruktör. Roligt! Detta plagg är en liten utmaning då det är på engelska samt att där är några nya tekniker som jag inte har testat. Så jag vill kunna tänka klart. Det kan jag inte idag tyvärr. Det blir så när smärtan tar över för mycket.

I helgen har vi inga direkt planer mer än att jag är djurvakt åt en vän. Så det blir korta promenader fram och tillbaka nu i 4 dagar. Men det ska jag nog klara för det är inte så långt.

Ja på bilden är det min senaste klänning som jag har sytt. Jag testade att sy i viscosetrikå. Ett väldigt skönt material. Jag var lite orolig att det skulle vara svårare att sy i då det är något sladdriga än bomullstrikå. Men det gick bra. Det blir så fint fall av detta tyg. Mönstret är Vattenfall från OMG Bananas.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
sillyme
sillyme,
💕💕💕
nouw.com/sillyme