Frisk & mer sömnad!

Här sitter jag mitt i natten och kan inte sova. Fullmåne!!! Får ni också svårt för att sova då? När jag väl har somnat så drömmer jag så tokiga drömmar. Konstigt det där vad månen kan påverka.

Jag känner mig frisk nu. Kanske inte helt 100%. Men tillräckligt. Så jag ska tillbaka till jobbet på torsdag. Jag fick svar på influensaprovet. Det var inte Corona. Så nu får jag gå runt och oroa mig för att få det igen. Den influensan jag hade var inte alls kul. Jag mådde riktigt dåligt. Först hosta och feber. Sen gick det över till en förkylning där hostan var kvar. En riktigt djup torrhosta. Sen fick jag öroninflammation på det. Usch! Så jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Jag funderar på att sy munskydd. De skyddar inte mot Corona men lite mot droppsmitta. Bättre att ha det på än att inte ha något alls. Tycker jag i alla fall. Men det är många som är emot det.

Igår fixade vi äntligen en fotohörna till mig på ovanvåningen. Men jag skulle behöva en bättre gardin som är tätare. En helt vit. Jag har haft ett par men jag hittar inte de. Det är svårt med ljuset. Jag vill kunna fota oss med kläder som jag har sytt. Kul!!!

Den här tröjan sydde jag för ett tag sen. Innan jag blev sjuk.

Den här tröjan sydde jag klart idag. Jag fick designa ett eget tyg och få upptryckt. Så jag tog en gubbe som Edgar har ritat. Det ska föreställa mig. Den blev ju ganska kul. Han har inte testat den ännu. Får se om jag kan få till en bild när Edgar har den på sig.

Jag funderar på att designa fler tyger. Det är roligt. Jag har några idéer. Jag skulle vilja ha en surfplatta som jag kan rita på. För att rita i datorn med musen är ganska svårt. Jag är vänsterhänt men använder musen med höger hand. Så det blir lite tokigt.

Idag har jag sytt den här klänningen också. Den blev jättebra. En riktig sommarklänning. Jag gillar verkligen det här tyget. Både färgen och materialet. När jag har sytt något klart så känner jag mig så nöjd och glad. Då vill jag bara sy mer. Men jag skulle behöva en ny stol för jag får så ont i ryggen av att sitta på den jag har. Vi får väl åka till IKEA eller något när dumviruset har lagt sig. Var kan man mer testa stolar? Jysk kanske?

Egentligen skulle jag ha ringt en arbetsterapeut här i kommunen och frågat efter att få låna en riktigt bra stol. Att ha i köket egentligen. Men den kan man kanske ha på fler ställen. Jag fick tipset när jag gick på Smärtrehab. Där testade jag flera olika bra stolar. Jag har lite krav på en stol. Där måste vara ett bra svankstöd och så ska den helst gå att luta framåt.

Nej nu måste jag försöka sova. Det är ju en ny dag imorgon. Då ska vi hämta ett paket som jag har beställt från Panduro. Med pyssel. Edgar ska få göra smycken. Det tycker han nog är kul. Jag har köpt en lera till mig själv och grejer att göra örhängen av. Blev sugen på det. Följer några på Instagram som gör fina. Kul att testa själv. Det är en sån lera som man bränner i ugnen. Det tycker nog Edgar också är kul. Så får se om jag får ha den för mig själv. 😂

GODNATT!!! 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Fina kläder 👌🏼 Hoppa du fick lite sömn.
nouw.com/mariasvardag
sillyme
sillyme,
Tack! Ja det gick till slut. 🙂
nouw.com/sillyme
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är roligt att se dina fina alster. Ja du denna måne som kan flytta hela hav
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Tack! Vad kul att du tycker det. 😍
nouw.com/sillyme