Fotobok med bröllopsbilder!

(Detta är ett samarbete med Buzzador)

I samarbete med Buzzador så har jag fått testa att beställa en fotobok från Önskefoto. Det var väldigt smidigt och lätt att göra den. Jag valde att göra en bok om vårt bröllop och bröllopsresa.

Fotoboken är riktigt fin med ett hårt omslag.

Jag valde glansigt papper och det blev så fint. Vi har länge sagt att vi skulle göra en fotobok om vårt bröllop. Det tog oss 5 år. Men bättre sent än aldrig.

Resan till Mexiko kom också med.

Man kan välja om man vill göra boken via en app, i mobilen eller datorn. Det är riktigt bra då man har de flesta bilderna i mobilen. Jag valde datorn då jag hade bilderna från bröllopet där.

Man kan välja olika format på fotoboken. Jag tog liggande för det passade våra bilder bäst. Man lägger lätt in bilderna antingen med hjälp utav mallar eller så kan man skapa egna mallar. Sen kan man skriva texter om bilderna också om man vill.

När man är klar så är det bara att förhandsgranska och sen skicka in. Sen tar det ungefär en vecka tills man har fotoboken i sin brevlåda.

Är ni också sugna på att skapa en fotobok? Kanske en om denna sommaren? Ni får en kod av mig som ger 40% rabatt. Koden är BUZZ40 (koden gäller t om 31 augusti)

#fotobokbuzz #fotobok #minbildbank #önskefoto #buzzador

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer