Foten & livet!

Hej hej!
Hur mår ni? Jag mår bra. Foten känns lite bättre nu och jag slipper gå med kryckor. Röntgen visade ingen fraktur. Så jag har inte behövt linda om foten mer. Det gör bara ont om jag står för mycket på de yttersta tårna. Så det försöker jag undvika.

Idag ska vi träffa svärfar som snart fyller jämnt. Han ska bjuda oss på middag på The Green Lion Inn. Det ska bli kul. För vi har inte setts på väldigt länge. Jag är bara lite orolig för foten. Vi måste gå en bit. Jag haltar lite när jag går. Vi får ta det lugnt helt enkelt. För kryckor är så drygt att gå med.

Vad har ni för planer i helgen?

Annars så har jag fått en ny jobbcoach. Han verkar bra. Vi delar intresset för musik. Jag ska skicka en länk med mina egna låtar för han var nyfiken. Kul! Det här företaget heter Osynliga Jobb och verkar vara ett gäng kreativa personer. Det passar mig bättre.

Min rehabkoordinator har försökt få tag på min handläggare på arbetsförmedlingen. Men han får inte prata om mig utan en fullmakt från mig. Den kom med posten igår så den ska jag bara skriva på. Sen får vi se vad hon kan hjälpa mig med. Min läkare föreslog arbetsträning med början på 25%. Det låter bra. Nu får vi bara se om arbetsförmedlingen kan hjälpa mig med det. Jag ska INTE arbeta i en butik. Fast att jag tycker det är så roligt. Jag har testat tre olika och det har inte gått så bra. Nu satsar jag på något inom kundtjänst. Det passar nog mig bättre fysiskt.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen göra vid mig.

Ha en trevlig lördag!

❤️Magdalena❤️

Gillar