Foten i mun & hallfix!

Idag vaknade jag med migrän. Så inget blev som det skulle. Jag trodde först bara det var vanlig huvudvärk. Men det blev värre och värre. Så jag fick ställa in intervjun. Den blir på onsdag istället.

Edgar har fått mysa lite i soffan och på täcket på golvet.

När klockan var 10:30 så gick vi och la oss i sängen. Edgar somnade på mig och jag somnade också. Sen råkade vi försova oss. Trodde verkligen inte att vi skulle sova så länge. Klockan 13 vaknade vi. Så då hann vi inte med föräldragruppen på BVC tyvärr. Det som skulle handla om säkerhet. Ja ja! Livet med bebis och som mamma antar jag. Det är svårt att planera.

Detta var Edgars middag. Ser kanske inte så gott ut. Det är hans favorit Polenta med grönsaker och så har jag lite tofu i. Han tyckte det var lite läskigt med bitarna. Jag körde den bara genom vitlökspressen. Så får väl mixa det nästa gång. Måste köpa en liten Blender. Vår stavmixer är inte så bra längre.

Sen fick Edgar sova en stund i vagnen.

När han hade vaknat igen så fixade jag och Jonas lite i hallen. Då fick Edgar ligga på täcket där.

Vi satte upp en klädkrok till Edgar. Visst ser det gulligt ut?

Här sitter Edgar och hänger lite. Hi hi! Jag vet inte om jag vågar låta honom sitta i Bumbostolen längre. För han sitter inte still. Denna modellen har inget bälte. Jag har hört att de kan välta.

Sen blev det pyjamas på och fot i mun. Något nytt han har börjat med. Han har inte varit så vig innan. Så nu gäller det att hålla fossingarna rena och fotsvettsfria. 😂

Nu sover Edgar gott i sin säng, vi har tvättat klart och jag har krupit ner i min säng.

Godnatt! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer