Första teckningen & lådbåt!

Idag har jag och Edgar också varit själva hemma. Jonas har jobbat. Edgar gjorde morgon redan 6 för då var ju klockan egentligen 7. Honom gick det inte att lura. Jag försökte med en flaska välling och därefter mysa i sängen. Men nej! Det skulle inte sovas mer.

Jag plockade fram papper och kritor för att se om han kunde måla.

Resultatet blev denna fina teckning. Han tyckte det var roligare att kasta kritorna och tugga på de. Vi får göra ett nytt försök en annan dag.

Sen blev det frukost. Vi åt mackor med Pärsons vegetariska korv med smak av basilika och tomat. De är jättegoda och Edgar verkade också tycka om de.

Edgar har varit mysig idag. Vill kela med allt. Täcket, filtar, Panda och t om mina strumpor.

Sen tog vi lite bilder. Jag försökte få till en 12-månadersbild men det gick sådär. Där fanns en massa roliga saker som låg i soffan.

Jag tog även lite bilder på Bepanthensalvan som vi har fått prova genom Buzzador. Jag tänkte att han skulle sitta i soffan med en blöja i ena handen och salvan i andra. Men nej! Man får nog vara två om man ska få till några bra bilder.

Sen stod Edgar och drog i sin jacka och lät sur. Han ville nog gå ut. Det har varit soligt idag men blåst alldeles för mycket. Jag funderade ett tag på om vi skulle gå till parken och gunga. Men kom sen på att där var barnloppis och säkert mängder med folk.

Efter vår förmiddagsvila, ja jag fick också vila, så gjorde jag smoothie. Här blev han lite sur eftersom jag tvunget skulle fota när jag äntligen hade ställt fram de. Men de blev lyckade. Jag hade i banan, frusna hallon, naturell yoghurt och lite Oatly iKaffe. Mums!!!

Efter mellis blev det bus tills vi blev hungriga igen. Till lunch/middag åt vi korv med potatismos och gröna ärtor. Edgar hade inte smakat ärtor innan. Han tyckte det var gott men skalet var lite hårt.

Potatismoset använde han som hårvax. Det fungerade perfekt. Så efter maten fick det bli ett bad.

Vi måste gå till badhuset någon dag. Jag tror att Edgar skulle tycka att det var jättekul. För han gillar verkligen att bada.

Efter badet blev Edgar trött igen så han fick sova en stund. Han låg i sin säng och gosade med min morgonrock. Jag passade på att skriva lite blogginlägg.

Ikväll har vi lekt båt med denna stora kartong. Jag funderar på att måla den fint. För vem behöver leksaker när det finns lådor? Inga barn eller katter i alla fall.

Nu har Edgar precis ätit välling och ska sova. Han och Jonas myser i sovrummet och jag passade då på att skriva lite.

Imorgon är det en ny vecka. En vecka då vår hiss förhoppningsvis kommer att bli klar. Men den måste kanske besiktigas först innan vi får använda den. Så det kommer väl att ta några veckor till.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer