Första kontakten med snö!

Idag stack Jonas till jobb vid 10. Då gick jag och Edgar ut en runda i det fina vädret. Det var lite svårt att se för solen är så låg och det blänkte i den smälta snön som kommit i natt. Synd att den inte fick stanna kvar lite längre.

Edgars mössa och napp matchar fint! 😍

Först gick vi till Ica Amiralsgatan och hämtade paket. Vi brukar inte få paket dit om vi inte har valt det. Det ligger närmare än Ica Söder så det var ju bra. Sen handlade vi lite. De har inte Libero Touch på den Ica. Eller finns de någon annanstans? Konstigt! De har mest sina egna blöjor.

Sen gick vi till Rörelselekplatsen och lekte lite. Edgar ville gunga. Just då kom en hel skolklass som busade runt gungorna och vår vagn. Hängde lite på den så jag kände att nä nu går vi vidare.

Snö!?! Vad är det för något? Edgar har inte fått uppleva snö innan så det var spännande. Det är verkligen dags för ett par gummistövlar. Det var lite blaskigt. Jag hade bara sneakers på mig så vi kunde inte busa ordentligt.

Edgar fick känna på lite snö. Spännande! Det kändes nog lite konstigt.

Sen ville han gå rundor lite. Det var svårt att hänga med. Han skulle upp på en liten kulle där det stod spännande träd. De var han ju tvungen att känna lite på. Jag försökte hänga med och drog vagnen efter mig. Sen började det läcka lite om mina skor. Så då var det dags att gå hem. Nästa gång får det bli kängor eller gummistövlar.

Men vilken härlig dag. Det var faktiskt för varmt för vinterjackan.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer