Förmiddagsbus & vantar av!

Idag så gick jag upp vid 8. Jag och Edgar hade morgonmys som vanligt. Jag drack kaffe och han tittade på Morgonshowen på Barnkanalen.

Efter frukostgröten så började Edgar bli lite rastlös. Jag hade tänkt att vi skulle gå ut lite senare så Jonas också kunde följa med. Han har jobbat hela helgen och behövde lite sovmorgon.

När Edgar började dra fram en stol och försöka klättra upp på den så bestämde jag mig för att gå ut på förmiddagen ändå. Busunge! Han har börjat klättra mer nu. Tv-bänken försöker han ta sig upp på. Som tur är så är den lite för hög ännu.

Edgar tittade på mig och sa gung gung gung. Så vi klädde på oss och gick till parken. När vi började närma oss gungorna så blev han helt vild. Det är kul att gunga. En stund i alla fall.

Sen gick vi runt lite på lekplatsen. Idag var där lite vattenpölar och kladdigt. Det är nog dags att köpa ett par gummistövlar eller kanske ett par allvädersstövlar. Vad rekommenderar ni till en 1-åring som precis lärt sig gå?

Några har kommenterat att jag inte har vantar på Edgar. För det första så har vi inte så kallt i Malmö. För det andra så blir han så varm under overallen och blir då även varm om händerna. Jag känner självklart på hans händer hela tiden. Sen är vi inte ute i flera timmar heller. Utan det blir oftast max en timme åt gången. Hade det varit snö och -10 så hade vi självklart tagit på honom vantar. Idag har vi haft +5. Jag hade inte heller vantar.

Edgar vaknade tidigt idag så han blev snabbt trött. Så vi tänkte gå hem igen när vi träffade på den här mamman som behövde prata av sig lite om det jag skrev i ett tidigare inlägg. Då passade Edgar på att smaka lite på gruset. Blä! Det var inte gott. Då vet han det! 😂

När vi kom hem så fikade vi lite sen sov Edgar mellan 13-15. Ikväll har vi tvättat och håller på ännu. Det tar tid att tvätta åt 4 personer.

Nu sover Edgar. Jag och Jonas ska nog titta på något avsnitt av serien Jordskott.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så mysigt med lekparkshäng och vantar de åker gärna lätt av
nouw.com/sweetwords