Förkyld & ny pyjamas!

Ett inlägg om vår fredag eftersom det blev en jobbig kväll/natt!

Fy vad bra det är att man kan få notiser när ens favoritbloggare har uppdaterat. Använder ni den funktionen?

Igår var det sol för en gång skull. Men Edgar vaknade och var förkyld så vi stannade hemma och tog det lugnt. Vi skulle egentligen få besök av fina @Jeenyrosen och hennes dotter Livia. Jag dammsög hela nedanvåningen. Men sen kände vi oss för krassliga så vi får ta det en annan dag. Dumt att smitta!

Det är andra gången som Edgar blir förkyld efter Öppna Förskolan. Tråkigt! Varför kan inte föräldrar stanna hemma med sina barn när de är sjuka??? Jag fattar inte det!!! Tänk på de barnen som är mindre. Man måste sluta att tänka på bara sig själv. Sjukdomar är inte roligt och förstör så mycket.

Edgar orkade i alla fall leka som vanligt och gick rundor med sitt nya vrålåk.

Edgar ville inte ha gröt denna dag heller. Så han fick äta en macka istället. Kanske det är just denna gröt han inte tycker om? Vi har en från Semper som är från 1 år med katrinplommon och äpple.

När jag köpte denna overall/pyjamas så tyckte jag den var jättestor. Nu sitter den perfekt! Han växer så det knakar. Jag hänger inte med. Tur vi har beställt lite nya kläder. Hoppas han får lite när han fyller år också.

Edgar blir så ledsen när han är förkyld. Det är nog jobbigt med näsan. Kanske han har ont i halsen också? Det brukar jag få. Inte lätt när man inte förstår varför.

Edgar fick mysa runt i denna overall/pyjamas hela dagen. Den är jättefin och mysig. Funderar på att köpa fler. Jag köpte den från Wish. Det är en kopia. Lite tråkigt kanske men jag bryr mig inte. Är ni märkesfixerade? Det har jag aldrig varit. Onödigt att lägga en massa pengar på något bara för att det är ett speciellt märke. Kopior går bra. Jag handlar oftast på H&M för jag känner att det är lite slit och släng med kläder.

Sen spelade Edgar fint för mig. Jag funderar på att koppla in min orgel så han får testa den. Vi har en massa instrument. Ska nog införa en musikdag. Såg att Adam Tensta hade det med sin dotter en gång i veckan. Låter ju kul!

Till mellis blev det smoothie och macka med Hummus. Det var tydligen gott. Edgar dricker så fint från ett glas. Fast lite kommer utanför.

Sen dansade vi lite till Babblarna. Vi kan inte bestämma oss om vi ska gå på musikalen eller inte. Edgar verkligen älskar musikalen som ligger på Youtube. Men frågan är om han skulle uppskatta det på plats med en massa folk? Det kostar ändå 480:- för oss tre.

Jag fick ett ryck och färgade håret. Känner att jag börjar må bättre och då vill jag göra mig fin. Ny hårfärg och nya kläder. Kanske jag t om sminkar mig lite någon dag. Läppstift använder jag ofta. Det gör att man ser mindre grå och trist ut.

Hoppas min Glossybox kommer snart. Jag har beställt en för halva priset. Spännande!!! Man borde kanske börja prenumerera igen?

När Jonas kom hem vid 19:30 så gick jag till Coop och handlade. Så nu har vi lite mat i helgen. Det blir aldrig av att vi storhandlar. Funderar på att handla på nätet istället så man bara kan hämta upp kassarna. Willys på Mobilia har det. Smidigt!!!

Sen kände jag mig trött och hängig och la mig när Edgar skulle sova. Men det gick inte så bra som jag skrev om i förra inlägget.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

E,
Ännu värre är det när föräldrar låter sina snoriga barn ta andra barn i ansiktet.. suck..
komlillamonster.blogg.se
Emma H
,
Den där pyjamasen har vi från Minirodini den sitter tajt iofs. det där m förkylningar svårt att undgå nu, det smittas ju redan innan det bryter ut. De ska ju ha i snitt 7 förkylningar första året. Vi är inne på nr 3 på 2 månader. Vi har varit på öppna förskola och andra baby aktiviteter minst 2 ggr i veckan sen hon va 4 månader först nu hon blivit sjuk.