För varmt för att sova - berättar om vår dag!

Det är så varmt i vårt sovrum så jag kan inte sova. Om jag någonsin ska flytta till en annan lägenhet så kommer det inte att bli högst upp. Vår lägenhet är på två våningar, fjärde och femte. När det blir kväll så stiger all värme upp till oss och ligger kvar där som en bastu. Vi har tre takfönster på andra våningen. Men de går bara att öppna lite. Sen har vi två katter och då är det inte så lätt att vädra. Det är kanske dags att skaffa en sån där fulfläkt att ha i taket?

Jag skriver lite om vår dag!

Idag släpade vi ner stora vagnen för vi skulle gå en lite längre promenad och planerade att vara iväg ett tag. Det behövs en ordentlig vagn då för annars orkar man inte gå med den. Sen har vår Britax Go Next en riktigt bra kur som håller solen borta.

Edgar somnade i vagnen när vi hade gått en stund. Först var han lite sur för att han inte fick springa rundor. Men det är inte så lätt bland bilar och cyklar som far förbi. Huuu! Hålla hand vill han inte riktigt ännu.

Jonas skulle tatuera sig. En gratis tatuering. Jag tänker skriva lite mer om den sen.

Jag passade på att gå in på Entré på Värnhem. Det var längesen jag var där. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var det helt öde där. De håller på att göra om där och köpcentret ska få ett flashigt namn, Plaza. Hm! Där fanns bara ett fåtal butiker och inte en människa sågs till. Jag trodde nästan att jag hade gått fel. Jag var extremt kissnödig och försökte leta rätt på en toalett som var konstigt märkt. Man fick åka hiss upp en våning där det fanns ännu färre butiker.

Jag hittade H&M i alla fall. Edgar vaknade precis när jag kom in där. Typiskt! Han tycker inte det är så roligt att titta på kläder. Helst inte när han är tvungen att sitta fast i vagnen.

När vi hade shoppat lite så gick vi förbi den här fontänen. Edgar sa Bada! Njae! Det hade nog inte varit så populärt. Men visst. Det var ju ingen där.

Vi mötte upp Jonas igen och tog en fika på Espresso House. Edgar var väldigt rastlös och ville springa rundor där inne. Men det gick vi inte med på.

Efter fikan så gick vi genom Rörsjöstaden och stannade till på lekplatsen där. Där var det full fart. Det kändes som att alla föräldrar var där och rastade sina barn efter en dag på jobb och förskola. Edgar var helt vild och sprang fram och tillbaka. Där fanns två rutschkanor så där hade han att göra ett tag. Han hittade en spann också som var spännande. Grus och pinnar är en favorit. Men det är mindre roligt när han kastar grus på andra.

Man kunde köra bil där också. Edgar har börjat intressera sig för fordon. De låter ju så häftigt. 

Efter en stund orkade vi inte springa efter honom mer. Mina ben, fötter och bäcken värkte så efter långpromenaden. Vi skulle ju gå hem också. Edgar blev lite sur när vi satte honom i vagnen. Men det gick över snabbt med några majshjärtan.

Jag orkade knappt gå hem och ångesten för vår dumma hiss gjorde sig påmind. Det är så tråkigt. Jag ska skriva mer om våra planer för att slippa det där med hissproblem senare. 

Imorgon ska det nog bli lika varmt. Kanske det blir ett litet dopp i plaskdammen i parken för Edgar då. Jag önskar att det fanns något utomhusbad här i Malmö. Finns det??? Vi har ju havet annars. Men jag tycker det är lite sunkig botten där. Det får kanske bli en tur till Lomma istället.

Var brukar ni bada? Jag är en badkruka och förstår inte riktigt varför man ska bada i något som är iskallt. Ha ha!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer