Födelsedag & bus!

Idag har det varit en intensiv dag. Vi började dagen med lite morgonmys innan jag skulle iväg till Kvinnokliniken. När jag kom hem igen så hade Edgar sovit lite och satt och åt mellis. Då passade vi på att fika lite också.

Tjejerna Bus fyllde 5 år idag så det firade vi med tårta... eller jag menar tonfisk. De blev nöjda och smaskade i sig allt.

Dessa två sötnosar hittade jag hos Kattjouren. De fick flytta in till oss i mars 2013. Det gick ju inte att motstå de. Tänk att de redan är 5 år. Något som fick oss att inte kunna motstå de heller var att de föddes på vår ängladotters beräknade födelsedag.

Saga till vänster gillar fortfarande att dricka vatten från kranen och Soya till höger är fortfarande så busig så man måste ha vattensprutan aka Mr Vatten framme.

Hipp hipp hurra för Tjejerna Bus!

Sen vilade jag en liten stund för jag var så trött. Hade sovit dåligt förra natten.

Efter vilan fick vi besök av Tatjana och Kiril. Edgar blir alltid så glad när vi får besök men verkade lite blyg idag. Det var första gången han träffade de. Han känner sig nog lite underlägsen när någon kan gå själv när inte han kan det. Kiril är ca 3 månader äldre. Men de kunde leka lite ändå.

Klockan blev mycket så det blev ingen eftermiddagsvila för Edgar. Så efter först middag och lite senare en flaska välling så somnade han direkt.

Jag ska också sova nu för jag är jättetrött. Har haft migrän idag också och då blir jag alltid helt slut i kroppen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa