Flyga i luften & slicka på grus!

Idag har inte Edgar haft någon feber. Men han har känts lite trött och hängig. Inte så konstigt kanske. Han har inte velat äta så mycket.

Edgar åt både välling och gröt till frukost. Så idag var han nog lite mer hungrig. Men han har varit väldigt dålig i magen. Han har kanske fått i sig någon bakterie. Han ska slicka och smaka på allt.

Han sov mellan 12-15 idag. Så han var nog trött. Jag passade på att gå och handla lite då. Så jag överraskade tröttisarna, ja Jonas också, med smoothie och melon. Det tyckte Edgar var gott.

Klockan 16 var det dags för tvätt. Det har varit 30 grader varmt idag så det hade nog inte varit så bra att vara ute mitt på dagen ändå.

Sen gick vi en promenad. Först till Ica där jag hämtade ett paket. Edgar tyckte det var så skönt att komma ut lite. Vi har ju varit inne hela helgen då han har haft feber. Lägenheten blir så varm också på somrarna. Han blev lite otålig när Jonas sprang ner i tvätten först innan vi skulle gå.

Sen gick vi till Triangeln och köpte kattsand. Vi använder Everclean så den måste vi köpa i djurbutiker.

Där passade vi på att dricka smoothie och äta yoghurtglass. Det var faktiskt första gången jag smakade sån glass. Den var god och inte alls så söt som glassar annars kan vara.

Vi gick inom BR också och köpte en spann, spade och fotboll till Edgar. Vi behöver lite roliga leksaker till parken.

Sen gick vi till Folkets Park. Det har varit en riktigt härlig kväll. Fortfarande varmt vid 19. Edgar blev helt lycklig när vi kom dit och han fick springa rundor lite.

Först tittade vi på när de åkte skateboard. Edgar vill gärna springa enda fram och upp på rampen. Han förstår inte att det kan vara lite farligt.

Han fick testa sin spade och spann i grusen på lekplatsen. Där hade han nog kunnat sitta hur länge som helst.

Är den full nu? Vad ska man då göra?

Slicka på grusen? Örk! Det var äckligt! Ni sa ju att jag skulle baka en kaka. 😂

Full koncentration. Tills en duva gick förbi. Då skulle han tvunget jaga den en stund.

Efter en stund så tröttnade Edgar. Där finns ju så mycket annat kul på lekplatsen. Som t ex huset där toaletterna är. Där ska han alltid springa in. Jag hann inte riktigt med och såg inte att där var översvämning på golvet. Så han blev lite blöt om fötterna.

Vi gick förbi hoppkuddarna och då skulle han tvunget upp på den stora hoppkudden där lite äldre barn var. Han flög rundor så jag var tvungen att krypa upp och ta honom. Sen skumpade vi ner tillsammans. Jag fick så sjukt ont i bäckenet och kunde knappt gå efteråt. Men Edgar tyckte det var kul.

På vägen hem gick vi inom ett nytt ställe som har öppnat nära där vi bor. Mr Falafel. De har en hel meny med veganska maträtter. Jag tog en rulle med Döner Kebab. Mums vad gott det var. Den var lite stark. Edgar åt lite men verkade inte så sugen på mat idag heller. Bara frukt och glass. Men han åt några vegobitar fast att de var lite starka.

Nu är jag galet trött i kroppen. Är så trött på den och vår hiss. Vi har ringt hyresvärden, hissbolaget och hyresgästföreningen. Det är tydligen ett allvarligt elfel på hissen. Så det är därför den är avstängd. Men de kan väl komma hit och försöka laga det? Den bara står där och ingen är här och jobbar. Vi kollar på hus och radhus för fullt. Vi orkar inte ha det så här längre.

Nu sover Edgar och säkert Jonas med. Jag ska försöka lägga mig i tid idag. Men tiden bara rusar iväg på kvällarna när jag har lite egentid. Jag håller på att rensa min dator så jag kan kopiera minneskortet till kameran samt synka min iPhone. Det var längesen. Tur jag har iCloud i alla fall. Men vill gärna ha dubbla kopior på alla bilder och filmer. Ska köpa en ny extern hårddisk att ha alla bilder på. Det är en hel del. Min iPhone på 124 GB börjar bli full också.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer