Fick jag hjälp?

En styck svullen mage pga Endometrios!

Jag testade att ringa Endometriosteamet igen igår eftermiddags. Då var telefonen igång. Så jag fick tag på barnmorskan. Hon sa direkt att hon tänkt ringa mig. Ok när? Sen sa hon att läkaren försökt få tag på mig. Nej det är ingen som ringt! Ok då såg hon att du varit inne på gynakuten. Struntade hon att ringa upp då? Det kändes som att hon försökte prata bort det. Hon skulle i alla fall lämna ett meddelande till min läkare om att jag mådde sämre och börjat blöda mer. Antagligen har jag nu fått mens eftersom spiralen suttit fel och då inte gett full verkan.

Precis innan klockan blev 18 så ramlade det in ett recept på smärtisar så jag "sprang" till Apoteket som ligger bredvid. Puh! Så kvällen blev något lugnare och jag orkade busa med Edgar. Kanske lite för mycket för jag fick ont igen. Men han var så busig och ville dansa och hoppa. Vi hade disco till Smurfhits. He!

Klockan 20 ringde barnmorskan mig igen. Hon jobbade sent. Hon hade pratat med läkaren och jag fick ta smärtisar morgon och kväll under en vecka och sen en om dagen tills de tog slut. Om jag fortsatte blöda om 2 veckor så skulle jag höja dosen Cerazette igen. Hoppas inte för orkar inte må psykiskt dåligt också.

Så nu får vi hoppas att det "bara" är en vanlig mens som bråkar och att den slutar om någon dag.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer