Ett stort framsteg & ryggvärk!

Igår var vi bara hemma. Jag gick upp med Edgar vid 7 och sen la jag mig vid 9:30 igen för jag var så trött. Tror det är min ena medicin som gör mig så trött. Sen vaknade jag inte förrän 13. Så det kändes som att dagen var förstörd. Jag hade tänkt hämta paket men orkade verkligen inte.

Edgar har busat med sin ballong. Han tog snöret i handen och kröp rundor. 😍

Sen hittade han en pet-flaska som han lekte med hur länge som helst med. Nya saker är roligt. Vi behöver inte köpa några leksaker egentligen.

Vi har tvättat idag. Det är så tråkigt och omständigt eftersom vi måste släpa tvätten ner 4 våningar och sen gå ut och in i trappen bredvid. Man får släpa med tvätten på trottoaren. Känns sådär kul när folk stirrar på en. Hatar det!!!

Sen hittade Edgar trappan och reste sig upp på knä mot den. Wow tänkte vi! Vad duktigt av honom men samtidigt läskigt med trappan.

Men det slutade inte där. Han ställde sig upp själv. Det var första gången helt själv. Han har klättrat lite på oss i soffan. Så nu måste vi åka och köpa en grind. Men vi vet inte vilken för vår trapp är så konstig. På ena sidan är där en bjälke så den kan vi fästa den mot. Men på andra sidan är där en vägg nere och ett räcke uppe. Så vi måste ha en grind där man kan justera bredden olika uppe och nere. Har ni något tips?

Jag har haft så ont i ryggen idag. Vet inte om det är från själva ryggraden eller mitt eventuella magsår som strålar ut. Det känns värre när jag böjer mig fram. Vårt skötbord är för lågt och det börjar kännas i ryggen. Sen att bära en bebis på 8 kg gör ju inte saken bättre. Jag måste börja träna. Men tycker det är så dyrt. Får börja med yoga hemma igen. Det är bra.

Sen tog jag bussen för att hämta paketen. Men de stängde en timme tidigare mot vad de gjort innan. Så det blev inga paket. Jag skulle inom Apoteket också så det gjorde inte så mycket. Skönt att komma ut lite.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Testat appen "MammaMage"? Jag har inte kommit så långt, men tycker det verkar vara en bra början för att stärka upp efter en graviditet...
sillyme
sillyme,
Den måste jag testa! Tack för tipset! 😊
nouw.com/sillyme