Ett nytt försök!

Hej!
Vilket konstigt väder vi hade igår. Sol, snö, sol, hagel, regn... Jag vill bara ha vår nu. För jag känner att jag långsamt börjar vakna till liv igen. Men allt känns så tråkigt. Corona. När ska den minskas så man kan börja leva normalt igen? Mina föräldrar har i alla fall fått första sprutan nu. Jonas kommer nog att få sin i maj då han är i riskgrupp. Jag får nog vänta till sommaren någon gång. Ska ni ta sprutan? Jag har varit lite kluven då den där svininfluensa sprutan var mindre bra för några. Men förhoppningsvis så har många redan fått den då det är dags för mig. Så ja, jag ska ta den.

Jag har verkligen inte orkat blogga. För ibland får jag så jobbiga kommentarer som gör mig nedstämd. Eftersom jag redan är väldigt nedstämd just nu så har jag inte sett någon mening med det. Lite synd då det brukar hjälpa att skriva av sig. Jag borde kanske stänga av kommentarerna? Fast då får jag ju inte era fina kommentarer som hjälper.

Påsken var mysig. Vi stannade självklart hemma och firade själva. Jag sydde denna tröja till Edgar med Pettson och Findus. Jag tyckte den var lite påskig med hönorna och färgen. En ny favorit igen.

Mönstret är ett nytt i mina ägor som heter Nora och kommer från Elvelyckan Design. Tyget har jag köpt hos Nordanro Design. Det är ett licenstyg så detta får jag inte sy upp och sälja kläder av.

Vi gjorde en smörgåstårta som vi smaskade på under påskafton.

Till efterrätt testade jag ett nytt recept från My Kitchen Stories. Oreodessert med både chokladmousse och cheesecake. Halleluja Moment.

Jag försöker göra lite roliga saker varje dag för att inte känna mig så nedstämd. Jag syr lite varje dag. Här håller jag på med en blus vid namn Norma från Fibremood. Den är i vävt tyg. Något som jag sällan syr av. Så jag utmanar mig själv också. Jag ska testa nya mönster i nya tyger. Roligt!!!

När rastlösheten blir för påtaglig så virkar jag. Just nu sängkläder och dukar till Edgars dockskåp.

Jag har virkat den här kragen också. Det är kul att virka. Jag är inte så duktig ännu. Jag har lite svårt för att läsa virkbeskrivningar så denna gjorde jag på frihand.

Jag håller även på att måla hyllor som min pappa har snickrat så fint. Edgar ska få två stycken där han kan ha alla sina gubbar på.

Hoppas att ni hade en mysig påsk. Jag ska verkligen försöka uppdatera lite oftare. Men jag behöver nog lite pepp. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer