Ett minne för livet!

Har ni några tatueringar? Jag har två mindre och en större. Vill ha många fler. Men ekonomin tillåter inte det just nu. Man får prioritera.

Denna fjäril gjorde jag efter att vi förlorat vår dotter 2012. Jag såg ofta fjärilar den sommaren så det fick mig att tänka extra mycket på henne. Så det kändes självklart att göra just en tatuering av en fjäril. Den sitter på min högra arm.

Fortfarande när jag ser fjärilar så tänker jag extra mycket på henne. Hur det hade varit att ha en 5-åring här hemma. Vad hade vi gjort? Hur hade våra vardagar sett ut? Hade vi bott kvar i denna lägenhet? Mycket tankar som kommer upp. Hade vi fått Edgar ändå?

Ni som har tatueringar, betyder de något särskilt för er?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

missnaily
missnaily,
Jag är nog uppe i 10 tatueringar nu och vissa har större betydelse än andra. Den som betyder mest för mig är den jag har på handen vid tummen. Det står "stålt på dig" och så är det en liten traktor. Min pappa var dålig på den svenska gramatiken och så älskade han traktorer så när han gick bort blev det självklart vad som skulle bli min första tatuering. Ska iväg i slutet på januari och göra en till:)
nouw.com/missnaily
Fagerholm
Fagerholm,
Tatueringar är det bästa som finns och ännu bättre när dom har så fin betydelse som din!🦋 jag har 4 tatueringar, tre mindre och en stor. Alla har betydelser men min på ryggen (en lotusblomma) står för mitt självmordsförsök för ur den dunkla botten växer lotusblomman upp mot solen och ljuset. Den tatueringen är jag på alla sätt, den gör mig stark💕
nouw.com/fagerholm