Ett läkarsamtal & regn som blev sol!

Godkväll!
Jag har inte varit så aktiv här på några dagar. Grejen är att det inte har hänt så mycket. Jag är så trött på vår hiss som har stått still en månad igen. De bytte ut en gammal hiss till en ny som inte heller fungerar. Hur är det ens möjligt? Får det lov att vara på detta viset? Händer det inget denna veckan så kontaktar jag hyresgästföreningen igen. Vi ska även få en kompensation för tiden som vi har varit utan hiss. Den har strulat i 3 år. Nog om hissen!

Även fast att jag hade mycket smärtor idag så bestämde vi oss ändå för att gå ut en runda. Edgar var så rastlös och jag får ångest av att vara inne för mycket. Helst när vädret är så fint. Så vi släpade ner vagnen.

Först gick vi till Ica och hämtade och lämnade paket. Inte ens det har jag orkat. Sen gick vi till parken. Edgar blir så lycklig när han ser parken. Vi gjorde misstaget att gå förbi där på vägen till Ica. Då blev han så ledsen och besviken. Det går ju inte att förklara att vi ska dit senare.

Idag var det extra roligt att rita i gruset med en pinne. Det höll han på med en bra stund.

Rita rita!

Det var en fin pinne!

Jag stod med vagnen och Jonas fick springa efter Edgar.

Nu kan Edgar både klättra upp och åka ner själv från denna rutschkana. Den har varit lite hög tidigare. Men han klarade det fint. Landade bara liggandes en gång och fick grus i håret.

Jag gjorde misstaget att åka med honom första gången. Det gjorde inte min smärta bättre. Ibland tror jag att jag klarar av en massa saker. Men så säger kroppen nej. Tråkiga kropp. Jag får väl för mig att jag är 20 år. I sinnet möjligtvis. Men jag märker skillnaden på att vara en äldre mamma än ung.

Sen blev det givetvis lite gunga också.

Sen gick vi en runda till Apoteket för att hämta medicin till mig. Min läkare ringde äntligen. När vi var i parken. Hon berömde mig för att jag trotsat smärtan och gått ut ändå. Det är ju så lätt att bara stanna hemma. Jag ska fortsätta min medicinering som vanligt. Men även testa en ny sorts NSAID som ska vara lite mer skonsam mot magen. Vi får väl se. Jag ska bara ta den en gång i veckan.

Sen blev vi sådär tokigt hungriga och gick inom ett ställe på vägen och åt. De hade Langos. Jag tog en vegetarisk som var så galet god. Inte sådär flottig som på festivaler utan med lite nyttigare pålägg. Ja förutom såsen och osten då kanske. Dit kommer vi att gå fler gånger. Även om jag egentligen inte ska äta sådan mat. Edgar tyckte också att det var väldigt gott.

På vägen hem gick vi inom parken igen så Edgar fick springa av sig ännu mer. Där träffade vi på vänner med sin lilla dotter som är lika gammal som Edgar. Så det var ju roligt. De lekte med lite stenar tillsammans.

Innan vi gick hem så hamnade vi på Ben & Jerrys. Världens godaste glass!!!

Det har varit en helt underbar kväll. När vi gick ut så började det regna lite. Men sen blev det varmt och soligt. En sån där perfekt ljummen kväll. I love it!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Stina
,
åh vilken anti-inflammatorisk ska vara snällare mot magen? vore toppen om det finns någon ny som även känsliga magar tål!