Ett bra möte!

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen. Det kändes lite nervöst som alltid när man ska träffa någon ny person. Jag blev lite förvirrad när jag kom dit. Jag visste inte var jag skulle. Irrade rundor lite tills en kom och frågade var jag skulle. Jag skulle tydligen vänta inne i foajén. Eller ljusgården som det kallades. Det stod inget alls där. Konstigt!

Min arbetsförmedlare var lite sen. Så jag trodde jag var på fel plats. Men till slut kom hon. Hon var trevlig. Var väl 30+. Så det kändes bra. Hon hade stor förståelse för vad Endometrios kunde ställa till med. Så det kändes som en lättnad.

Jag fick berätta lite vad jag hade jobbat med. Vi pratade om en jobbcoach vilket jag hade funderat på. Eftersom det var så längesen jag arbetade så ska jag få träffa en specialist som ska hjälpa mig att komma ut i arbetslivet. Det känns så otroligt bra. Hon skulle kolla upp om jag får gå till båda samtidigt. Hon tyckte även att jag skulle prioritera att gå på min medicinska yoga. Det kändes också bra.

Nu är där lite väntetid för att få komma till en specialist. Under tiden ska jag göra lite uppgifter via deras hemsida. Där finns guider och poddar att titta och lyssna på. Så otroligt bra allt har blivit sen jag senast var arbetslös. Man kan göra det mesta över internet. Det gillar jag.

Varje månad ska man fylla i en aktivitetsrapport. Det gör man mellan den 1-14 månaden efter. Jag har inte gjort så mycket i januari. Men hon trodde jag skulle bli godkänd ändå eftersom jag har min funktionsnedsättning.

Så nu har jag lite att göra. Vi måste börja fundera på förskola till Edgar eller om Jonas ska vara pappaledig något. Jag ska även kolla upp hur mycket tid Edgar får vara på förskola när jag är arbetslös. Jag måste ju få söka jobb och göra andra aktiviteter.

Det känns bra det här. Nu känner jag mig mycket tryggare.

❤️Magdalena❤️

  • Jobb

Gillar

Kommentarer

lovisalamprecht
lovisalamprecht,

Vad härligt att det känns bra! Lycka till nu!!

nouw.com/lovisalamprecht
Engsir,

Var det krångligt att skriva in sig på deras hemsida? Jag skall göra det på torsdag..

www.engsir.blogspot.se
sillyme
sillyme,
Nej det var väldigt lätt! man loggar in med bank-id och får välja en tid att träffa en handläggare. smidigt! lycka till! 😄
nouw.com/sillyme