Ett akutbesök som gick snabbt!

Jag vaknade och hade ännu mer smärtor under höger revben. Kunde inte ringa Vårdcentralen för min man hade kört till jobb. Så jag försökte få tag på honom. Till slut ringde han och kunde gå från jobb. Jag fick klä på stackars Edgar som var trött och gå ner och möta upp honom nedanför. Så körde han mig till akuten.

Jag tror jag var där vid 11. Där var några nummer före mig så jag fick vänta. Kände mig alldeles matt och illamående.

Till slut var det min tur. Fick väl vänta i 25 minuter. Jag fick berätta om mina problem och sitta ner igen och vänta.

En sköterska kom och hämtade mig och jag fick äntligen kissa. Jag mår så illa när jag är kissnödig och det gör ont. Hon tyckte inte att jag skulle sökt akut för detta. Men smärtan var så stark så jag hade inget val.

När jag hade fått kissa så fick jag komma tillbaka till rummet. Där kom en äldre man in men presenterade inte sig. Jag fick läsa på hans bricka att han var överläkare. Han frågade var jag hade ont och jag visade. Stickan visade blankt så det var nog inte njurarna i alla fall. Men de skickade iväg en odling. Troligtvis är det gallsmärtor jag känner av. Det har jag ju haft förr.

Så utan att undersöka mig eller vilja ta ytterligare prover så skickade de hem mig med Spasmofen. Jag får själv ringa till Vårdcentralen om urinodlingen och be de ta om mina leverprover. För så länge jag inte har feber så är det inte så farligt.

Klockan var väl 12 när jag fick gå hem. Blev så förvånad över att det gick så snabbt. Det har jag aldrig varit med om. Så här sitter jag och väntar på att medicinen ska verka.

Jag får nog låta bli att äta pepparkakor, dricka julmust och kaffe. Det är nog det som är boven. Alltid samma sak varje jul. Men det är ju så tråkigt att inte kunna äta vad man vill.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
men fy, hoppas att det blir bättre snart 💕
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Tack! 💕
nouw.com/sillyme
Elisabeth
,
Gör ett ärende på mindoktor.se . Det gjorde jag. Visade sig att jag hade rikligt med stenar i gallblåsan. Opererade mig för en vecka sen. Sååå tacksam för snabb hjälp. Mina anfall kändes som värkar. Fick också spasmofen. Men operationen räddade mig! Krya på dig.
sillyme
sillyme,
Tack! Vad skönt att du mår bättre. Jag har redan opererat bort min gallblåsa. Men har börjat få småkramper igen. Inte lika starka men jobbiga i längden. Hoppas att du slipper det! 🌸
nouw.com/sillyme