Energi & Spöket Laban!

Idag har Edgar fått testa Nice Cream. Frusen banan med mango tror jag det var. Jonas gjorde den. Oj vad han mumsade i sig. Det kommer nog gå åt massor i sommar. 😜

Sen har vi varit ute på en promenad. Jag märker att jag blir deprimerad av att gå här hemma och känna mig inlåst. Dumma hiss!!! Idag bar jag ner Edgar och Jonas tog vagnen.

Vi gick först till Ica Söder och hämtade och skickade paket. Sen gick vi vidare till Konsum och handlade Nan och blöjor till Edgar och frukt till oss. Konsum har billigast Libero. 99:-. Mina kuponger hade precis gått ut så blev lite sur. Hade 60:- rabatt för 2 stycken. Ja ja! Det kommer nog nya snart.

Sen gick vi hem igen. Hissreparatören kom precis när vi kom hem så han fixade hissen så vi kunde åka upp. Han får kanske bo där nere i källaren.

När vi kom hem så gjorde Jonas fruktsallad och jag öppnade paket. Edgar sov i 3 timmar i vagnen. Tröttis! Sen fick han äta lite puré som han tyckte var sådär god. Han ville ha frukt. Det är dumt att ge honom det först på dagen har jag märkt. Bättre att vänta tills efter maten. Annars vill han inte ha den.

Sen började det snöa. Jag är så sur på vädret. Vill ha värme nu så man kan gå ut utan att frysa. Det var kallt idag. Brrrr!

Ett av paketen som jag hämtade. Ska bli kul att dekorera. Ni får se sen hur det blev. Den 28 april ska vi ha namngivning.

Efter att Edgar vilat en stund på mig så hängde vi lite i köket. Jag lagade lite mat och han slängde sina leksaker på golvet hela tiden. Busunge!!!

Till efterrätt åt vi Galiamelon. Edgar hade inte smakat det. Det var väldigt gott fast att han var mätt och trött. Vi får nog testa fler melonsorter.

Jag har känt mig så pigg och glad efter promenaden och fick en massa energi. Så jag började städa i sovrummet och fixa lite. Satte upp Edgars nya spjälskydd som han fått av mormor. Bäddade rent i hans säng med det nya påslakansetet med Spöket Laban. Imorgon ska jag dammsuga och byta sängkläder i våra sängar. Sen är där fint.

Nu är det snart läggdags här. Edgar ligger i sin säng och skruvar på sig lite. Funderar på att ge honom lite mat så han kommer till ro.

Imorgon blir det både läkarbesök på BVC och gruppträff med dietist. Spännande!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer