Endometriosteamet!

Nu har jag varit på den sista medicinska yogan för denna säsongen. Det känns alltid lite tråkigt när det tar slut. Samtidigt som det är väldigt jobbigt för mig att ta mig dit. Jag gillar inte gruppträning. Men på Kvinnokliniken känns det ändå helt ok. Alla som är med har också Endometrios.

Idag tog jag i allt jag kunde och svettades t om. Det brukar jag inte göra. Nu är jag helt slut i kroppen och smärtan börjar komma. Den blir alltid värre efteråt. Det är kanske därför jag också drar mig för att gå dit. Men det kan ju bli bättre med tiden.

Jag ska nog få träning på recept. Alltså styrketräning på Friskis. Hoppas att det går för det hade varit toppen. Känner att jag vill börja träna men har inte råd just nu. Blir jag starkare i kroppen så kommer jag antagligen att orka mer.

Endometriosteamet i Malmö är så bra tycker jag. Jag får alltid bra hjälp. Min läkare är den bästa. Sköterskorna gör allt för att hjälpa till. Psykologen är den bästa jag har gått till. Sjukgymnasten vet precis vad vi med Endometrios behöver träna. Alla är superfina! Jag är så tacksam för att jag fick komma i kontakt med de. 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer