Endometrios!

Nu har jag precis ringt barnmorskan i Endometriosteamet och pratat lite. Jag berättade om mina starka smärtor som antagligen beror på min hormonspiral. Att jag inte orkar med det längre. Jag bör ha den i 3 månader innan man sätter ett beslut om att låta den vara kvar eller ta bort. Jag har haft den i 2 1/2 månad nu ungefär. Så jag sa att antingen får ni plocka ut den eller ge mig mer smärtstillande igen för jag kan inte leva mitt liv. Dessutom blir jag djupt deprimerad av Cerazette. Så de vill jag inte heller gå på.

Det känns som att jag missar det första året med min bebis pga smärtor, blödningar och depression. Det är inte värt det. Jag vill inte mer!!!

Vad ska man göra när man inte tål hormoner men behöver vara blödningsfri? Operera bort skiten? Skulle det vara en lösning?

😿😿😿

Hon skulle prata med min läkare och återkomma. Antingen hon eller läkaren. Håll tummarna att jag får bra hjälp nu.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Katitzio
,
❤ huva! Bäst att plocka bort den låter det som! Har hört att p-spruta hjälpt, är inte hormoner dagligen. Värt att undersöka? Jag fasar själv för hur min första mens blir efter förlossning 😖 Hoppas jag ska må okej av cerazette, det har funkat förut i många år.
sillyme
sillyme,
Hoppas det funkar bra för dig sen också! 😍
nouw.com/sillyme