Endometrios - En del av mitt liv!

Jag känner att jag skulle vilja skriva mer om Endometrios. För det påverkar mig så i det vanliga livet. Jag vet inte om ni tycker att det är så intressant. Men kanske någon känner igen sig och tycker det är givande att läsa om andra som har samma problem.

Jag har precis pratat med barnmorskan i Endometriosteamet. Hon är så bra att prata med. Vi pratade i 40 minuter.

Just nu är det största problemet för mig att vår hiss är avstängd och har varit i en månad. De bytte ut vår gamla hiss som aldrig fungerade mot en ny som inte heller fungerar. Jag måste gå upp och ner fem våningar med Edgar när vi ska ut själva. Vi bor på fjärde våningen och vår lilla sulky står i källaren.

Barnmorskan gav mig lite tips på hur jag kan göra. Som att låta Edgar gå själv i trappan. Att lära honom gå baklänges ner för det skulle vara bättre för mig.

Om han somnar i vagnen så kan jag passa på att ta en vilopaus utomhus. Kanske sätta mig på en bänk och göra något som jag inte kan göra när han är vaken. Som t ex blogga eller klippa ihop en video. Jag skulle kunna gå till ett café och fika i lugn och ro.

Det är mycket som jag inte har tänkt på. Så nu ska jag skriva en lista över saker som jag tycker är jobbiga för mig. Samt hur jag kan göra för att underlätta.

Jag ska även skriva smärtdagbok. För då ser jag vad som ger mig mest smärta.

Har ni några bra tips?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Fagerholm
Fagerholm,
usch, endometrios är hemskt. jag väntar på att få tid för titthålsoperation då dom måste kolla hur mina äggstockar ser ut innuti😫
nouw.com/fagerholm
sillyme
sillyme,
Usch ja! Hoppas det kommer att gå bra och att du får bra hjälp! 💕
nouw.com/sillyme