En vild bebis & en kniv i ryggen!

Igår var jag och Edgar också själva hemma. Det var full rulle från morgon till kväll. Han reser sig upp mot allt så man får verkligen ha koll. Vi måste barnsäkra lite bättre. För det är jobbigt att inte ens kunna lämna honom en minut själv. Han vet precis var han inte får vara. En smart bebis! 😂

Edgar var lite trött igår. Tror det är tänderna som bråkar. Han har två stycken där uppe till som håller på att spricka igenom. Jobbigt när alla kommer på en gång.

Här har han precis ätit lite gröt. Vi testar en gröt med päron och banan från Semper nu. Den tycker han är god. De måste vara smaksatta annars tycker han inte om det. Kanske för att han fått det innan.

Sen fotade jag lite kläder för att sälja på Tradera. Äntligen fick jag det gjort. Ska göra lite paket att sälja på Facebook också.

Till lunch fick Edgar äta Tagliatelle med grönsaker. Men han har tröttnat på den där burkmaten. Samma ingredienser fast de heter olika och smakar ungefär samma. Så jag gjorde ny mat till honom. Receptet jag la ut igår. Det blev så gott så jag höll på att äta upp det själv. Sen blev det frusen mango i matnappen. Det känns nog skönt på tänderna.

Efter det fick jag ett ryck och ville gå ut. Tog på mig bärsjalen som jag inte använt på länge. Tänkte att den skulle vara bättre för ryggen. Men nej! Det är en trikåsjal och töjdes ut så när jag bar så Edgar åkte ner en bit. Då blev det ännu tyngre att bära. Funderar på om det är bättre att knyta den så att han sitter på höften istället. Vad tror ni? Vi får nog köpa en Ergobaby bärsele istället.

På kvällen var Edgar helt vild och min rygg värkte som bara den. Det kändes som att jag fått en kniv i ryggen. Edgar var överallt och busade med saker han inte får busa med. Där jag var tvungen att böja mig ner hela tiden. Så när Jonas kom hem var jag helt slut.

När Edgar somnat kollade vi på en film.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer