En varm bebis & febrig mamma!

Igår var det riktigt varmt så Edgar fick ha på sig shorts när vi var inne. Men sen blev det tunna långbyxor så han inte skulle bränna sig i solen. Här ligger han och busar en stund. Sen fick han sova på mig för han var lite trött.

När klockan var 14 så hade vi vilat klart och jag längtade ut. Jag märkte att Edgar var varm. Så vi gick först till Konsum. Det var första gången som Edgar var lite tjurig när jag satte honom i vagnen. Han var lite hungrig. Så det blev en snabb handling. Vi hade inga klämmisar hemma så det köpte jag ett gäng.

Här har han precis ätit en ny favorit. En Grötis Smoothie. Den får jag skriva om i ett eget inlägg. Jag åt en ProPud och ett Wienerbröd. Coop måste sluta att sätta fram nybakat för 5:-. Det går ju inte att strunta i att köpa med sig.

Så här ligger vi och slappar på filten en stund.

Det var riktigt varmt ute. Så Edgar gillade inte när vi gick i solen. Han blev varm. Vår vagn är ändå bra för det går att fälla ner kuren långt ner. Jag har en tunn genomskinlig sjal som jag hänger för också. Man kan öppna upp kuren där bak så är där ett nät.

Men i skuggan under ett träd i parken var det svalt och skönt.

Ah! Slappa! Här blev Edgar lite trött. Så det var bara att packa ihop allting igen så han kunde få ligga i vagnen och sova en stund. Jag gick en power walk. Det var svettigt. Vi gick inom Apoteket och hämtade ut ett recept. Sen gick vi hem igen. Men det blev ändå en bra runda i värmen och jag fick lite sol.

När vi kom hem var jag sååå trött. Jag hade tydligen feber så det var inte så konstigt. Hela kroppen värkte och jag ville bara sova en stund. Men det ville inte Edgar. Så jag fyllde badbaljan med lite vatten och skum så fick han bada lite inne i sovrummet. Det var lättast att sätta baljan där. Det tyckte han var mysigt. Åt lite skum. He! Fick leka med sin bitgiraff. Vi måste köpa några badleksaker så han inte äter upp allt skum. Hi hi!

Edgar sov inte på hela kvällen. Så när Jonas kom hem vid 19:30 så var han så trött. Så det fick bli välling och sen sova på pappa. Där somnade han direkt och sov sen till 6 på morgonen.

Jag och Jonathan delade på en pizza och sen tittade jag och Jonas på något avsnitt Gotham. Sen gick jag och la mig. Var helt slut!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Ja det va riktigt varmt igår men skönt! De med kläder på
nouw.com/jeenyrosen
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Råkande trycka.. 😋 Men det med kläder till barn när det är varmt är så svårt. Livia hade bara body på sig igår, alldels för varmt. Har en Svetlana till bebis så hon är alltid varm. Skönt med lite svalare väder idag 😊
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Ja det är jättesvårt. Hittade ett par linnebyxor som var perfekta. 😊
nouw.com/sillyme