En vaken natt!

Här sitter jag vaken 2:40 mitt i natten. Det blev lite sent för vi kollade på något avsnitt av Lucifer på Netflix. Sen så vaknade Edgar vid 00:30 och var hungrig. Så han fick en flaska välling.

Sen somnade han men vaknade direkt när Jonas la honom i sängen. Han fick mysa lite hos oss båda men vägrade somna. Jonas somnade så vi fick vara vakna själva.

När klockan var 2 så kom jag på att Edgar kanske var törstig. Det var han. Så han fick lite vatten. Sen somnade han gott hos mig. Men när jag la honom i sängen så vaknade han igen. Precis när jag hällt upp lite yoghurt eftersom jag var hungrig. Det fick vänta.

Han fick lite vatten till. Sen somnade han om. Nu ligger han i sin säng och jag hoppas att han kan sova nu. Jag ska upp klockan 8 för jag ska till Kirurgen. Jag lär vara galet trött.

Nu får vi hoppas att jag kan somna. Annars blir det ännu mer jobbigt imorgon. Jag har en tendens att stressa upp mig när jag måste sova att jag inte kan somna. Dumt eller hur?!?!

Wish me luck...

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

  • Sömn

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Oh kan tänka mig att det är en av dem lite mer kämpiga delar av att ha småbarn! Hoppas du lyckas sova lite inatt och att det går bra hos kirurgen! <3 Själv har jag varit vaken och pratat bort mååånga timmar med en kär vän, det behövs. Då gör det inget att man inte får sin sömn, för jag mår så bra av att prata med henne, finaste @ssandras <3
nouw.com/angelicaelversson
sillyme
sillyme,
Så bra att ha en fin vän att kunna prata med!!! 😍
nouw.com/sillyme